Last news in Fakti

4 Май, 2012 10:36 1 116 0

Шеридън: ЦСКА не се нуждае от мен

  • шеридън-
  • цска-
  • селтик-
  • сейнт джонстън-
  • българия-
  • ленън
Шеридън: ЦСКА не се нуждае от мен - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Нападателят Килиън Шеридън, който е собственост на ЦСКА , но играе под наем в шотландския Сейнт Джонстън, изяви желание да се завърне при "червените" и да се бори за титулярно място. Ирландецът пристигна с големи надежди от Селтик през 2010 година, но разочарова с представянето си. В началото на настоящия сезон той беше преотстъпен на "светците" и направи няколко много добри мача. В последните седмици Шеридън лекуваше контузия, но се възстанови и снощи беше титуляр на "Паркхед", където Сейнт Джонстън отстъпи с 0:1 на бившия му клуб Селтик. Преди двубоя таранът заяви, че още не знае къде ще продължи кариерата си, но се надява да получи втори шанс в ЦСКА.

"Наслаждавам се на сезона и се разбирам прекрасно с всички в Сейнт Джонстън, но не знам дали ще остана. Имам договор за още една година с ЦСКА, но не съм наясно с плановете на клуба за мен. Това е голям отбор и ще се радвам, ако поискат да се върна в България", каза Шеридън.

Нападателят добави, че е благодарен на мениджъра на Селтик Нийл Ленън за това, че е бил лоялен с него и не му е попречил за трансфера в ЦСКА.

Според медиите в Шотландия, Шеридън е обект на интерес от няколко местни клуба, начело с Абърдийн, Хибърниън и Хартс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА