23 Май, 2019 12:57 2 767 11

Дудова: Добре съм, вече съм вкъщи

  • дудова-
  • вени-
  • рана-
  • възстановяване-
  • самоубийство-
  • опит-
  • борба

Възстановяването на шампионката ще продължи около месец

Дудова: Добре съм, вече съм вкъщи - 1
Снимка: БГНЕС

Трикратната европейска шампионка по борба Биляна Дудова, която направи опит за самоубийство, вече си е у дома. Самата Биляна не разкрива конкретната причина за инцидента, а само допълва, че е лична и отказва да коментира подробности.

„Добре съм, вече се възстановявам вкъщи”, разкри Биляна Дудова пред официалния сайт на Българската федерация по борба.

Родната федерация уточнява, че Дудова често преживява проблемите си вътрешно, без да споделя с близките си. Според информацията на централата травмата на ръката ѝ е лека, а не както бе тиражирано, че е с "прерязани вени", и възстановяването на шампионката ще продължи около месец.

Биляна Дудова ще пропусне държавния шампионат другата седмица във Враца (29-30 май). От Българската федерация по борба вече са ангажирали психолог да работи с шампионката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 2 Отговор
    ГОСПОЖИЦЕ НЕ ПРАВИ ПОВЕЧЕ ТАКА ГРЯХ Е
  • 2 Сухиндола

    19 7 Отговор
    Требе й едно хууубаво мандърсанье и ще е чисто нова.....
  • 3 сам дойдох

    10 0 Отговор
    На това моме му требе един разбран мъж и всичко ше си дойде как си требе!

    Коментиран от #4

  • 4 Обикновен Бг

    22 4 Отговор

    До коментар #3 от "сам дойдох":

    Извинете ме, но само на мен ли ми се вижда пошло и гнусно това, че трикратна наша европейска шампионка живее в една стая със съквартирантка в някъв си хотел ?!?!?!?!?! И още се състезава за Бг !!!!!! Имате ли си въобще представа в какви условия - битови, работни , ще живее и тренира, най-малко в Росия, или в Републиките ако реши да се състезава за тях, И ЧЕ ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ТЕХЕН НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ, И КАК ЩЕ Я ПОЧИТАТ !!!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 5 ПЕНКО

    12 2 Отговор
    СКЪПО ,ПРЕКРАСНО , УМНО МОМИЧЕ ...- ВГЛЕДАЙ СЕ В ДЕЦАТА / И В ОЧИЧКИТЕ ИМ /- ДО ТРИ ГОДИШНИТЕ ...И ВСИЧКАТА ТИ МЪКА ЩЕ ОТМИНЕ !!! МОЖЕ ДА ПОСЛУШАШ И : " ШОУ МЪСТ ГО ОН " !?!?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пазар баце

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Обикновен Бг":

    Ти имаш ли представа какъв е интересът към женската борба? Колкото към мъжката художествена гимнастика. Парите са в Тениса, Футбола, Ф1, профи бокса. Там има спонсори. Ама нямаме шампиони.....

    Коментиран от #10

  • 8 отвратен

    4 2 Отговор
    Жена и борба !
    Не трябва да си психиатър за да кажеш къде е причината !
    Джендърските истории са винаги извращения
    Има си спортове за мъже и за жени , объркаш ли нещата става мазало !
    Същото е с жена и щанги , извращение просто , грозно е дори да гледаш някакви хермафродити , надрусани с хормони , с изродени мъжки тела , водещи се жени !

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Нора Иванова Гюнер

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пазар баце":

    Мога да ти кажа какво получава олимпийски , или световен златен медалист в един Иран. Един милион долара по сметка . Голяма нова къща в централната част на голям град, по избор на шампиона. Пожизнена пенсия веднага след отказване от състезателна дейност , като пенсията е тавана , като на президента. Подаръци нови автомобили , рекламни договори , и средства за подготовка от държавата , изобщо не ги слагам в сметката. И сега чисто хипотетично си представи един Валентин Йорданов , една Стефка Костадинова - извънредно много са да ги изброявам всичките , ако са били приели иранско , азърбайджанско , катарско и др. гражданство , какви реки от мед и масло ще са текли при тях , при подобни "ценоразписи" .

    Коментиран от #11

  • 11 русенец

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нора Иванова Гюнер":

    Толкова може държавата ни. Като не им харесват условията тук, нека се състезават за чуждо знаме, какво лошо има в това? Нима ако един български футболист започне да играе в чужд отбор това е национално предателство? Лично аз смятам, че нито Стефка Костадинова, нито Валентин Йорданов са допринесли за икономическото израстване на страната. Да, развявали са националното знаме на разни форуми, но това по никакъв начин не е направил живота на хората в страната по-добър или по-богат. Ако една страна разчита само на спортистите за да я прославят, то тя е за закриване.