28 Юни, 2019 10:56 1 475 7

Домусчиев: Целта пред Лудогорец е девета титла

  • домусчиев-
  • лудогорец-
  • цели-
  • шампионска лига-
  • лига европа-
  • титла-
  • селекция-
  • стоев-
  • ференцварош

"Далеч сме от това, което Стойчо Стоев и екипът му искат", заяви собственикът на шампионите

Домусчиев: Целта пред Лудогорец е девета титла - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев даде интервю пред "Диема спорт", в което говори за своя тим, както и целите му.

"Не мога да дам оценка на моментното състояние на отбора. Питайте треньора и спортния директор. Видно е, че момчетата са изморени. Това е нормално на този етап от подготовката. Новите попълнения са част от отбора и бяха посрещнати добре. Има много работа, която трябва да се свърши. Продължаваме да инвестираме в клуба, имаме си проекти. Надявам се това да дава резултати. Школата също е приоритет. Видно е, че на Лудогорец ще му трябва време. Далеч сме от това, което Стойчо Стоев и екипът му искат. Получи се полезна контрола с Шахтьор. Резултатът не е важен. Направихме си изводите от загубата, тъй като изпъкнаха слабости. В мача с Шахтьор играхме атакуващо", заяви Домусчиев.

"Целта е девета шампионска титла и участие в групите на Шампионска лига или Лига Европа, естествено ще е по-добре да е Шампионска лига", каза още собственикът на Лудогорец.

"Виждаме доста талантливи играчи при нас. Ще залагаме да младите ни състезатели, бъдещето е пред тях. Иван Йорданов прави много добро впечатление. Ако продължават да слушат и са концентрирани, тези момчета имат голямо бъдеще", добави босът на родния шампион.

"Падна ни се възможно най-тежкият противник. Ференцварош разполага с класни състезатели. Всичко си зависи от Стойчо Стоев. Те също трябва да се притесняват от нас. Тук не говорим за психологически проблем, а за по-класен отбор. Друго измерение противник. Целта е да подмладим отбора. Естествено, че за Дяков, Моци и Марселиньо има място. Те са професионалисти и могат да помогнат. Колко ще играят, зависи от треньора. Надявам се през следващия сезон българския футбол да е по-атрактивен. Селекцията на другите клубове ме радва. Ще настоявам за подобряване на инфраструктурата", завърши Домусчиев.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перуката

    3 1 Отговор
    Имаш Я.
  • 2 Бултрас

    3 1 Отговор
    Само не разбрах защо нарочно съсипаха Ботев Пд ? Защо изгониха най-добрия треньор от отбора ? Този собственик няма ли кой да го отстрани ?!1
  • 3 гларус

    3 1 Отговор
    И десетата им титла ще е сигурна от това което се вижда до момента .Домусчиев работи за създаването на супер бази,школи ,футболисти и организация в клуба .В същото време гледаме , че нисичкият създател на ментето с тирето гледа да мине по тънко При него само извънредни директиви колкото да не изтървът калъвката
  • 4 Цар Вул

    1 2 Отговор
    Е И БАБА ЗНАЕ ТАКА!!С ЧУЖДА ПИТКА ПОМЕН!!ДЪРЖАВАТА СТРОИ ТРИБУНИ НА ИМЕТО НА МАМАЛИГАРА КЕЧ БОЕЦА М О Ц К О!ПОСЛЕ ТИКВОЧА ИДВА ДА ОТКРИВА И НАКРАЯ К,ВО?ПО 300-400 ЧОВЕКА НА МАЧ!!!ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ:МНОГО ХУБАВО НЕ Е НА ХУБАВО!!ВСЯКО НЕЩО ИМА НАЧАЛО И КРАЙ!МИНАЛАТА ГОДИНА СЕ ИЗМЪКНАХА КАТО КУЧКА ОТ ИНСТРУМЕНТ И ТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА СПОНСОРИРАНИЯ ОТ НЕГО
    БОТЕВ/с обещание до Самиуловия католик,че ще му построи стадиона/
    И ГОВЕДАТА ОТ ПОДХ.Я МИ!!!!МНОГО ЗАВОДИ ЛИКВИДИРА И СЕГА КУПУВА В "КРАВАРНИКА"!!ЯВНО ПОДГОТВЯ СЕ ЗА АПОКАЛИПСИСА,КОЙТО ЩЕ НАСТАНЕ СЛЕД ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА НА ГРОБ-АРИТЕ!!!!КАЗАХ!!
  • 5 Глем НУР

    2 1 Отговор
    И 99пъти да сатанат шампиони, си оставате цигански отбор и Меси и Пеле и Роналдо и Марадона и Ромарио да докараш в отбора пак си оставате с 200човека платена публика и без фенове! Изобщо неможе да се мерите с Ботевъ, ЦСКА, Левски, Локо П които имат по 20 000 публика и стотици хиляди фенове!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Благой

    1 0 Отговор
    На чист български "Кеш енд Кери".