Last news in Fakti

5 Юли, 2019 09:43 1 072 5

Митов: Ние сме ЦСКА и сме готови за всяка битка

  • цска-
  • подготовка-
  • лагер-
  • контроли-
  • цел-
  • лига европа-
  • митов-
  • титоград

"Целта е да влезем в групите на Лига Европа", разкри наставникът на "червените"

Митов: Ние сме ЦСКА и сме готови за всяка битка - 1
Снимка: БГНЕС

Вицешампионът ЦСКА се прибра в България след проведения лагер на австрийска земя. Там отборът изигра престижни проверки, а в последната от тях победи австрийския шампион Ред Бул Залцбург с 1:0.

Ето какво каза наставникът на "червените" Добромир Митов на летище София:

"Доволни сме от подготовката. Винаги обаче има какво да се желае. Накрая имахме неприятни контузии по време на тренировките. Затова тези футболисти почиваха в последния мач. Някои момчета имаха и други здравословни проблеми, вирусни инфекции. Но като цяло впечатлението е положително. Те ще се оправят за първия мач. Иван Турицов продължава лечение, започна вече да бяга. Надявам се в най-скоро време да е готов. Няма да е леко срещу Титоград.

Още с изтеглянето на жребия казах, че ще е трудно, но ние сме ЦСКА и трябва да сме готови за всяка битка.

Нашата цел е да продължим колкото може по-напред, а ако влезем в групите би било чудесно. Последната победа над отбор като Ред Бул Залцбург ни дава увереност. Може да привлечем още футболисти. Селекцията е отворен процес.

Рафаел Енрике е важен футболист, уверенията на докторите са, че до месец ще бъде готов. Целите ни остават непроменени - купа и титла. Ще се раздаваме на 200 процента и се надявам с помощта на верните ни фенове да ги постигнем. Напрежение има навсякъде, но в ЦСКА е огромно".

Представянето на ЦСКА-София е срещу третодивизионния Вихрен (Сандански) на стадион "Българска армия" на 6 юли (събота) от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кочо

    6 4 Отговор
    Абе припс смотан какьв цска си ле. Ти си кьрпачев ясно
  • 2 Шанпиони

    3 6 Отговор
    Браво момчета дерзайте докато говедата пасат в Австрийските Алпи. Нека злобеят това ни прави по силни.
  • 3 3те прасенца от Ловеч.

    5 4 Отговор
    Това ако е цска значи прасетата са развили деменция и са забравили че това гномче отборче е чавдар-етрополе-микре. за правка може да видите УЕФА
  • 4 Пиже инкасаторо

    1 1 Отговор
    Винаги сте били готови и винаги ще бъдете. Обаче го няма Милко Балев. Та вече колкото и да сте готови, няма кой да ви подпира изотзад. Друго беше по комунистическо. Ама това време го няма и няма да го има. Сега се радвайте на Литекс.

    Коментиран от #5

  • 5 От Пирдоп

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пиже инкасаторо":

    А Димитър Стоянов къде Е ! Говедо долно ! А ,,царо" ,а Иван К. Говедарско отборче на вси светий ( Власти)