15 Август, 2019 15:25 1 602 7

Кобрата готов да се бие с Руис дори на Тимбукту

  • пулев-
  • готов-
  • да се бие-
  • дори на тимбукту-
  • анди руис

Това заяви Джон Вирт, който се грижи за правата на Пулев

Кобрата готов да се бие с Руис дори на Тимбукту - 1
Източник: БГНЕС

Кубрат Пулев планира следващият му мач да е през ноември, но за момента не е ясно срещу кого и къде ще се бие. Новината разкри президентът на Epic Sports Джон Вирт, който се грижи за правата на Кобрата, предава sportal.bg.

Пулев е официален претендент за титлата на IBF и чака победителя от реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа, за да се бори с него за шампионския пояс на организацията. Двамата обаче още не могат да постигнат конкретна договорка и тази неяснота обърква плановете и на българския боксьор.

По този повод от IBF издадоха заповед за задължителен двубой между Пулев и победителя от Руис-Джошуа, като срещата трябва да се проведе до 31 май 2020 г.

"Знаете, че IBF издаде заповед за задължителен мач между Пулев и победителя от Руис-Джошуа. Ще искаме сега тя да бъде потвърдена писмено пред нас. Те трябва да ни дадат разяснения и гаранции дали победителят е задължен за среща с Пулев, да подпише договор, че няма да търси други битки междувременно, да не търси специални изключения за защита на други титли, както и да не се позовава на обединителни двубои за всички колани. Т.е., да сме сигурни, че следващият мач гарантирано ще е Пулев срещу победителя от тази битка''.

''Искаме и краен срок, в който Руис и Джошуа трябва да се съгласят с условията на IBF, защото към този момент изглежда, че такъв мач няма да има, а ако това наистина се случи, ние трябва да знаем в каква посока ще поемем. Защото планираме да проведем мач на Пулев през ноември, ако реваншът между Джошуа и Руис е за всички пояси. Искаме писмени гаранции за всичко това", заяви Вирт в интервю за BoxingScene.

"Планираме да подадем възражение, с което да защитим правата на Пулев, докато този проблем се изясни. Мога да кажа само, че Пулев е готов да се бие Руис в Мексико, САЩ и дори на Тимбукту. Джошуа и неговият щаб забравят едно много важно нещо в бокса и то е, че след като веднъж станеш шампион, всичко се променя", допълни Вирт.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    10 6 Отговор
    Аман от тоя австралопитек чалгизиран.

    Коментиран от #2

  • 2 NikNay

    7 12 Отговор

    До коментар #1 от "Боби":

    Ходи и от го кажи в очите бе отворко . . . .
  • 3 Приятел

    4 2 Отговор
    Кобуа еУа на Челооечене,страшни оклеи излузат на бел червей,казвам ти.Мани тоя Риус,еУа си меткаме за оклеи и червеноперки
  • 4 Приятел

    3 2 Отговор
    Кубуате 'земи ръчилото да меткаш за стръв и после ке пробаме за некоя щука да улОвиме.
  • 5 Давид

    7 3 Отговор
    Спортистите на власта като този и Гришо винаги на международната сцена са посредствени .
  • 6 КЛИЧКО

    1 0 Отговор
    КАКЪВ РУИС КАКЪВ ДЖОШУА !!!!!???????. ЗАЩО ПЪРВО НЕ СЕ БИЕ С НАЙ СИЛНИТЕ И НЕПОБЕДИМИ ДО МОМЕНТА---УАЙЛДЪР И ТАЙСЪН ФЮРИ- ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ СЪЩОТО КАТО С КЛИЧКО.
  • 7 КЛИЧКО

    1 0 Отговор
    ТАЙСЪН ФЮРИ И УАЙЛДЪР ТЕ ЧАКАТ,!!!!!!ПОЗНАЙ КАКВО ЩЕ ТИ НАПРАВЯТ. ???И КОЛКО РУНДА ЩЕ ИЗКАРАШ.???. СТИСКА ЛИ ТИ ДА СЕ БИЕШ С ТЯХ А.