Last news in Fakti

16 Август, 2019 10:35 1 201 4

Футболистите на ЦСКА единодушни: Хвърляме се да станем шампиони!

  • цска-софия-
  • футболисти-
  • след загубата от зоря-
  • занев-
  • митков-
  • искат титла

Петър Занев и Митко Митков се надяват на титла в българското първенство

Футболистите на ЦСКА единодушни: Хвърляме се да станем шампиони! - 1
Източник: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА-София, макар и разочаровани, че напускат турнира Лига Европа, в интервютата след загубата в Украйна от Зоря (Луганск), демонстрираха мотивираността си да се хвърлят на 100% в борбата за шампион на България по футбол.

"Не успяхме да се класираме, защото не си реализирахме положенията. С човек по-малко създадохме 3-4 чисти голови положения. Не сме били стреснати. Те имаха само едно или две мелета през първото полувреме. Опасностите бяха пред тяхната врата, можем само да съжаляваме. Съжалявам, защото този противник бе съвсем преодолим. Надявам се, че ще се поправим в първенството и ще спечелим титлата", това заяви текущият капитан на ЦСКА-София Петър Занев след неприятното за ''червените'' отпадане от Зоря (Луганск) в третия предварителен кръг на турнира Лига Европа.

От своя страна, младата надежда на ЦСКА-София Митко Митков, изрази нагласа подобно на тази, която декларира капитана на отбора Петър Занев: "Разочарованието е огромно. Очаквахме да вземем победата. Видяхте, че не ни дадоха дузпа, след това дойде червеният картон и стана много трудно. Очаквахме да победим. Имахме такава нагласа. На полувремето ми казаха да загрявам по-бързо. Притесних се малко в началото, но след първите две-три отигравания се успокоих. Удобно ми е да играя на тази позиция, няма проблем, че съм влязъл на мястото на Евандро''.

''Тръпката е по-голяма, по-бързо се играе в Европа, но нямам такъв опит, за да определя каква е разликата. Пред треньора всички се трудим, той решава кой да играе. Не вярвам, че ще са позитивни нещата в съблекалнята, след като сме загубили. Колективът е добър, след тази загуба трябва да се мотивираме още повече и да станем шампиони", заяви още след края на мача младият Митков пред бTV.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Леко съ Фърляйте

    6 5 Отговор
    Да не паднете да се ударите
  • 2 Диамантената ръка

    5 6 Отговор
    Направо от моста в Ловеч се хвърляйте...
  • 3 Коко

    5 5 Отговор
    Шампиони по пиене може и да станат.
  • 4 Реалист

    1 1 Отговор
    Борбата им ще е за второто място , но без съдийска подкрепа са на 6-7 място .