Last news in Fakti

16 Август, 2019 11:15 1 631 3

Треньорът на Зоря: Съдията можеше да даде дузпа на ЦСКА, имахме късмет..

  • зоря луганск-
  • треньор-
  • виктор скрипник-
  • цска-софия-
  • дузпа

Виктор Скрипник демонстрира обективност в изявлението си след края на мача

Треньорът на Зоря: Съдията можеше да даде дузпа на ЦСКА, имахме късмет.. - 1
Снимка: Официален сайт на Рига ФК

Треньорът на Зоря (Луганск) Виктор Скрипник прояви доблест и призна, че съдията е оказал влияние на изхода на реванша на неговия отбор срещу ЦСКА-София в третия предварителен кръг на Лига Европа. Припомня, че снощи Зоря (Луганск) спечели с 1:0 срещу българския ЦСКА, но в самото начало на двубоя ''червените'' трябваше да получат дузпа за игра с ръка в наказателното поле на украинския отбор. Съдията не отсъди такава, а в ответната атака защитникът на ЦСКА Иван Турицов получи червен картон, тъй като като е последен в защитата, спря опасна атака на домакините.

"Знаехме, че съперникът ще търси да отбележи гол. Да не допуснем гол срещу такъв тим е добре за нас. Естествено, помогна ни и червеният картон, но във футбола това се случва. Преди това съдията можеше да свири дузпа против нас, а в ответната атака изгони играч на съперника. Това беше и решаващия момент в мача - неотсъдената дузпа и червения картон. След този момент се стараехме да не допускаме груби грешки и опитвахме да вкараме, което се и случи. Момчетата са герои - за три седмици изиграхме седем мача, от които пет победи и две равенства. Мога само да си представя какво щеше да стане, ако съдията беше дал дузпата и нямаше червен картон. Но такова е решението на съдията. Може да се каже, че в този случай имахме късмет'', заяви Виктор Скрипник след победата на неговия отбор срещу ЦСКА-София.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината е че

    11 2 Отговор
    Е все някой трябва да има касмет ! Зоря и ЦСКА са под средно ниво отбори !
    Саадиити решиха кого да пуснат !
  • 2 антрашпиц

    5 0 Отговор
    Важното е че червените не се изложиха,играха за победа,просто толкова им са възможностите на този етап и то с 10 човека..
  • 3 Пачо

    1 0 Отговор
    Този има толкова празно излъчване че му личи в приказките.