Last news in Fakti

26 Август, 2019 09:55 1 380 0

Милан тръгна лошо в Серия "А"

  • милан-
  • удинезе-
  • старт-
  • начало-
  • бекао

"Росонерите" загубиха от Удинезе в първия си мач от новия сезон

Милан тръгна лошо в Серия "А" - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Удинезе победи госта си Милан в среща от първия кръг на италианската Серия "А". Битката на стадион "Фриули" завърши при резултат 1:0 в полза на домакините. Единственото попадение за победителите бе дело на Бекао, разписал се през второто полувреме.

Удинезе бе по-добрият тим на терена, като състезателите на тима търсеха победата чрез всяко свое действие. Това личеше и от офанзивните промени, които наставникът Игор Тудор извършваше до самия край на двубоя.

Милан на няколко пъти оспори взетите от арбитрите решения, като тимът претендира и за неотсъдена дузпа минути преди края на срещата.

Малко по-рано пък Пьонтек даде знак, че е бил ударен в лицето без топка, като повторенията потвърдиха това. Нарушение на правилата обаче не бе отсъдено.

Единственото попадение бе реализирано от Родриго Бекао. Той се разписа с глава в 72-ата минута на мача, надскачайки Кесие в наказателното поле на Милан, при поредното центриране от корнер.

Така Удинезе стартира успешно новия сезон в Италия, докато футболистите и щабът на Милан вече имат повод за задълбочен анализ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА