Last news in Fakti

27 Август, 2019 01:00 1 661 2

Уанда Нара: Икарди отказа куп оферти, за да остане в Интер

  • нара-
  • икарди-
  • интер-
  • оферти-
  • отказ-
  • оставане

"Икарди не вярва, че историята му с Интер е приключила", заяви съпругата и агент на нападателя

Уанда Нара: Икарди отказа куп оферти, за да остане в Интер - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около бъдещето на Мауро Икарди продължава. Нападателят е нежелан от Интер, но неговата съпруга Уанда Нара, която изпълнява ролята и на агент на аржентинеца, заяви, че той е отхвърлил няколко изключително примамливи оферти, защото иска да остане при "нерадзурите".

"Имаме много приятели в Неапол. Вярно е, че Мауро каза "не" на всички предложения да напусне Интер. Всички знаят каква е неговата позиция още от началото на лятото и тя не се променя независимо кой отбор го иска. Според мен, в крайна сметка Мауро ще остане в Интер. Това е неговото място, бе значение колко оферти ще получи", заяви Уанда Нара в тв предаването "Tiki-Taka".

"Икарди не вярва, че историята му с Интер е приключила. Не знам какво още може да се случи, но знам какви бяха думите му след отварянето на трансферния прозорец. Оттогава нищо не се е променило. Мауро получи оферти, които никой в света не би отказал, но той го направи заради Интер", подчерта бившата порнозвезда.

"Мисля, че Антонио Конте е отличен треньор и се надявам да реши да разчита на Икарди. В момента явно той е на друго мнение. Към този момент това е решението на Интер. Те плащат заплатата на Мауро и са в правото си да преценят как да действат", добави Нара, която отрече, че е преговаряла за трансфер на съпруга си в Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    0 1 Отговор
    Обърна палачинката като се оказа пред угрозата цяла есен да тренира с юношките на отбора
  • 2 зидан

    0 0 Отговор
    Тоя ще му се разкаже играта ,както на неймар в псж