28 Август, 2019 09:42 755 0

Волейболистките ни запазиха шансове за осминафинал

  • волейбол-
  • национален отбор-
  • жени-
  • българия-
  • гърция-
  • осминафинал

Българките победиха Гърция с 3:0 гейма

Волейболистките ни запазиха шансове за осминафинал - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболистките от националния отбор на България записаха първа победа в четвъртия си мач на Европейското първенство. Момичетата на селекционера Иван Петков биха категорично Гърция с 3:0 (25:22, 25:17, 25:17) и запазиха шансове за класиране на осминафиналите.

"Лъвиците" са на 4-о място във временното класиране с 1 победа, 3 загуби и 4 точки, с колкото е и 5-ия Финландия, но с по-лошо геймово съотношение. За да продължи напред България, първо трябва настоящия европейски и световен шампион Сърбия да победи Гърция с 3:0 или 3:1, а след това в четвъртък българките да победят Финландия с подобен резултат.

Вчера тимът ни не срещна почти никакви затруднения със своите съпернички от Гърция. Момичетата на Петков излизаха напред в резултат още с началото на всеки гейм и задържаха преднината си до края.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА