Last news in Fakti

7 Октомври, 2019 13:27 805 1

Попето и компания са на върха в Русия

  • цска москва-
  • ростов-
  • байрамян-
  • шомудоров-
  • влашич-
  • попов

Ростов спечели срещу ЦСКА Москва и се изравни на първото място със Зенит и Локомотив Москва

Попето и компания са на върха в Русия - 1
Снимка: БГНЕС

Ростов изигра най-силния си мач от началото на сезона и срази с 3:1 като гост досегашния лидер в Премиер лигата ЦСКА (Москва). Два гола на Хорен Байрамян до почивката осигуриха добър аванс на тима от Ростов на Дон, а през второто полувреме се разписа и Елдор Шомуродов, който вече има 10 попадения и настигна Александър Соболев на върха в листата на стрелците. За домакините вкара Никола Влашич в добавеното време.

Впечатляващата победа позволи на Ростов да събере 26 точки и да се изравни със Зенит и Локомотив (Москва) в челото на класирането. ЦСКА остана на четвърта позиция с точка по-малко. Ивелин Попов изведе гостите с капитанската лента и игра цял мач. Той свърши много работа в средата на терена, а отправи и няколко удара към вратата на Игор Акинфеев, който спаси московчани от по-тежко поражение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 MatthewSully

    0 0 Отговор
    Новый год все ближе, но кому будет до работы, когда салаты резать нужно?!
    И так, на форуме Хрумера все жду новогоднего убойного обновления, с новой базой 10 000 000 сайтов.
    Ждать меньше недели.
    Новый тариф