16 Октомври, 2019 11:45 4 253 26

Агент под прикритие разказа за расисткия скандал

  • бфс-
  • фенове-
  • расистки скандал-
  • агент

Представител на FARE е изготвил доклад с шокиращи подробности и заключения за целия расистки скандал, сътворен в София от шепа ултраси с качулки

Агент под прикритие разказа за расисткия скандал - 1
Снимка: БГНЕС

Представители на организацията FARE - Футболна асоциация срещу расизма в Европа - бяха под прикритие на трибуните на Националния стадион "Васил Левски" на мача между България и Англия. Техен представител е изготвил доклад с шокиращи подробности и заключения за целия расистки скандал, сътворен в София от шепа ултраси с качулки.

Представителят на организацията за Източна Европа Павел Клименко разказа подробно пред вестник "Таймс", че е описано всичко в доклад, на базата на който ще се търсят сериозни наказания срещу България. А пред вестник "Дейли Телеграф" разказа и с подробности за случилото се.

"В Източна Европа е доста честа практика хора от хулиганските и неонацистки групи да са назначавани от клубовете за стюарди. Такива бяха сложени за стюарди и на мача България - Англия, което е престъпна небрежност от страна на Българския футболен съюз."

"Тези хора облякоха по един потник на длъжностни лица, за да се вмъкнат незабелязано покрай проверките на БФС. И от федерацията са виновни, че не са се погрижили за повече и по-солидни проверки на входовете на съоръжението."

"Нашите инфилтрирани агенти видяха многократно нацистки поздрави на трибуна, която по принцип приютява фенове на Левски от известна по цял свят с фашистките си изстъпления групировка, която е сред най-лошите, с които сме си имали работа. Хора от нея лесно се инфилтрират навсякъде и правят неонацистки жестове."

"В тази секция имаше и фенове на Локомотив Пловдив, чийто отбор, също като Левски, има наказание за расизъм и дискриминация на европейско ниво. Маймунски звуци пък ехтяха многократно от сектора, в който се настаняват по принцип фенове на ЦСКА."

"Когато се активира антирасисткият протокол на УЕФА, видяхме група от около 20-30 привърженици да се изнизват от стадиона почти без съпротива, което навежда на мисълта, че действията им не са били просто спонтанни."

"Има два варианта, като единият е, че са искали да направят изявлението си и да напуснат, а другият е, че са били помолени от стюардите, с които се познават лично, да напуснат. Очевидно е, че те бяха там, за да покажат най-лошото от себе си."

"Голямата част от скандиранията, които можеше да се чуят там, бяха насочени срещу БФС. Те звучаха от сорта на "К*р за БФС" и "К*р за Михайлов", който беше президент на централата. Българските ултраси - и на национално, и на клубно ниво, имат дългогодишен конфликт с Михайлов и с БФС като цяло, продиктувани от лошото представяне на отбора и други неща. Така че те мразят и президента на централата си."

"Дори имат прякор за него. Наричат го Перуката, което издава, че нямат топли чувства. Но да отдадем всички тези действия само на намерението да наранят президента на БФС и централата като цяло, е прекалено конспиративна теория", заявява Клименко.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котарака

    10 5 Отговор
    Ние сме пълни откачалки хахаха
  • 2 ШОП

    40 2 Отговор
    30 човека!!!! Не говориме за масовост тука нали? Клаузата за прекратяване е в случай на масовост. Айде властите да се вземат в ръце да арестуват тия лайна и да стане ясно че не всички българи споделят вижданията на тези 30 олигофрена. В англииски вестник пишеше че 500 нео нацисти са напуснали стадиона преди почивката а те бяха 30!!!! Властите требва да съдат този вестник за фалшиви новини. Моля защитете българия!!!

    Коментиран от #22

  • 3 Кой68

    13 0 Отговор
    Реалност....Само забрави да спомене заигравката на футболните президенти със тия "фенове"/Батков пращаше адвокати от кантората си да ги вадят от ареста и съда;поледно пък Ганчев им дава обяснение как ръководи клуба и др./,,издържането на фенКлубовете и т.н.Всичко това доведе до тук.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Нищо ама си представи че и ти си маймуна

    13 3 Отговор
    На стадионът се играе футбол 11 мъже и 11 джендъра излизат да премерят сили. Сами си правете сметката кои кои са.
  • 6 20000 зрители

    16 2 Отговор
    Заради 30 идиота английските джендъри вдигнаха вой до небесата, останалите 20000 искаха да гледат истинска битка, а не разходка на английските национали в олесяла гора.
  • 7 ШОП

    15 3 Отговор
    Моля защитете българия и не признавайте вина по голяма от действията на тези 30 лумпена. Да ревеш в ефир (стоичков) не е мъжко и означава че признаваш вината си!!! Попето да каже за какво отиде да раговаря с публиката! За да ги успокои за резултата или да ги накара да спрат с нацистките поздрави. Едното е мъжко другото е признаване на вина. Бала и той се огъна и почна да се извинява за расизъм. Моля защитете българия и никой не требва се примирява с становището за масовост което англичаните искат да прокарат.
  • 8 Батковото Наследство

    14 1 Отговор
    СЪЩАТА ИСТОРИЯ КАТО В ЛЕВСКИ, БАТКОВ ПООЩРЯВАШЕ УЛТРАСИТЕ, НЕ ГИ ОЗАПТЯВАШЕ И ТАКА ИЗГОНИ НОРМАЛНИТЕ ХОРА ОТ ГЕРЕНА, СЕГА ХОДЯТ САМО НЯКАКВИ ПОДРАСТВАЩИ ТИНЕЙДЖЪРИ ОТ НАЙ-НИСШИЯ МАТЕРИАЛ
  • 9 Реее

    12 5 Отговор
    Аз съм расист и не виждам нищо лошо в това.
  • 10 ШОП

    8 0 Отговор
    Моля властите в българия да защитат държавата!!! Потърпевши сме всички които живеем на острова. Омръзна ми да ни използват за лесна мишена и да упражняват колко далече могат да стигнат без да има подобаващ отговор от нас!!!!!
  • 11 Гуфу

    15 0 Отговор
    Как били настанени в сектора на ЦСКА, като сектор Г бе затворен. В крайна сметка самата организация признава, че са напуснали дали по молба дали под заплаха няма значение. Взети са мерки веднага. Вече има и арестувани. Все пак никой не може да каже кой какви намерения има когато отиде някъде. Къде по света някой на входа ще ме спре и ще ми каже ти ще издаваш расистки звуци няма да влезеш. Нещата са много ама много преекспонирани. Англичаните искат да извадят вътришния си проблем извън Англия и най-удобното място е източна европа. Видяхте и в Косово и Черна Гора.
  • 12 Диамантената ръка

    16 0 Отговор
    Няма по-големи расисти от англичаните, те освен черните мразят и белите. По-голямо доказателство за това от Брекзит няма. Само към индийци и пакистанци имат лицемерна симпатия, щото ги ползват да им мият кенефите..
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Абе

    11 0 Отговор
    Тоя Клименко е украинска продажна шушумига , плъх доносник за няколко паунда !!! И кво толкова обвиняват като цяло България ? Иначе на морето като дойдат не пищят пияниците английски из между които е пълно с получовеци с черна кожа , айде малко у лево всички пищяшти
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Петър Волгин

    3 0 Отговор
    Английският футбол и агитки, са менторите, кумирите, на тези нашенци, български запалянковци.
  • 17 Щерю

    0 0 Отговор
    Пиши на кирилица бе овчар неграмотен . Клименко е Украински шпионин
  • 18 Петър Волгин

    1 0 Отговор
    Английският футбол и агитки, са менторите, кумирите, на тези нашенци, български запалянковци. Нашенци от Англия са взели пример и уроци.
  • 19 НПО

    8 0 Отговор
    Значи независимата организацията ФАРЕ е била в България със задача. Да заснеме хулигански и расистки прояви по време на футболна среща. Предварително тези прикрити агенти са се подготвяли за този мач. Следователно и проявите са били подсилени със съответните предварителни провокативни действия и манипулации на неуравновесените индивиди, за да има и доклад с търсените изводи. Въпросът е кой е плащал? За да разберем каква е целта?
  • 20 Важното е да има отрицателен доклад

    9 0 Отговор
    Тоя или аз не правим разлика между расизъм и нецензурна реч. Но се вижда, че джендъризма смело навлиза във футбола. В традицията на футбола са освиркването , псувните и обидите към съдии, играчи, всеки дава акъл и е разбирач във футбола. В това няма нищо лошо, хората се разтоварват, изкрещяват, мача свършва и живота продължава, все пак отдавна минаха времената, когато чакаха съдията след мача да го бият. Цинично е островитяните да ни наричат животни, след като техните агитки си уреждат боеве след мачовете и се трепят като говеда.
  • 21 Баба Вуна

    7 0 Отговор
    От къде идва думата ХУЛИГАН? Колегата от предният пост е прав! Елате на Сънито да ги видите как се усвинват от алкохол и дрога! Пък и Англия има най- малко думата да говори за расизъм!
  • 22 Дедо ми

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "ШОП":

    Написано е в английския вестник сън,а това е най-жълтия вестник в Англия.Този парцал пише всякакви глупости,дори в град Ливърпул не се продава доколкото знам.Това е все едно агенция ПИК или Блиц да напишат нещо вярно.
    Так,че не се впрягай толкова.
  • 23 синпатичен вишис

    2 0 Отговор
    Поръчков джендърски театър на тези,които са за смесването и обезличаването на нациите!Нарекоха цензурата-борба с фалшивите новини,а патриотизма-расизъм!
  • 24 Боже Господи

    0 0 Отговор
    Ама всички ги знаят тези 30-40 фенчета на Левски, дори и полицията ги знае поименно. Просто полицията не иска да си създава работа.
  • 25 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НАШИЯТ НАЦИОНАЛ РИТНИТОПКОВСЦИ БЕ ЗАГУБИЛ ШАНС И НЯМАШЕ МОТИВАЦИЯ ДА СЕ НАПИНЯ !!! КЪДЕ "ВЕЛИКИЯТ "АНГЛИЙСКИ НАЦИОНАЛ РИТНИТОПКОВЦИ Е ПОБЕДИЛ В ПОСЛЕДНИТЕ 40 ГОДИНИ -ТА СЕ ПУПИ КАТО МЕСИЯ !?!?!?!?
  • 26 асдфф

    1 0 Отговор
    Стига сте ни занимавали с глупаците на стадиона. "Невероятна" новина - глупаците на стадиона псували и правели знаци. Точно англичаните да не ми говорт за расизъм и тн.