Last news in Fakti

5 Ноември, 2019 12:58 2 550 2

Бащата на Верстапен: Ферари са измамници

  • йос верстапен-
  • ферари-
  • формула 1-
  • ред бул-хонда

Ферари реагира гневно, след като пилотът на Ред Бул-Хонда Макс Верстапен ги задмина зловещо на пистата в Остин

Бащата на Верстапен: Ферари са измамници - 1
Снимка: БГНЕС

Йос Верстапен смята, че е напълно нормално негодуванието от Скудерия Ферари към неговия син – Макс, след като „черните кончета” са спрели да мамят по време на състезанията.

Ферари реагира гневно, след като пилотът на Ред Бул-Хонда Макс Верстапен ги задмина зловещо на пистата в Остин, а бащата на холандеца призна, че това е в следствие на прекратяването на измамите, правени от Ферари.

„Мисля, че всички сме наясно, че има нещо сбъркано, но не искаме да го кажем. Никога не знаеш какво става, но когато видите анализите в последните състезания и това в САЩ, то си личи, че са доста по-бавни. В предходните те печелеха от седем до девет десети на правите, а сега бяха само на половината. Смятам, че те мамят”, сподели Верстапен-старши пред Ziggo Sport.

„Не мисля, че това е много умно изказване от моя страна, но разбирам и Макс. Той кара много добре и искаше победата. След паузата, Ферари станаха много силни при добър за Ред Бул период. Те бяха изненадващо бързи, но това не се видя в Щатите. На какво го отдавате?”, запита Йос.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Статията не е обективна

    2 1 Отговор
    Отговора на Ферари срещу макс дойде едва след изказването на крашстапен. автора да борисов да си го тури в кървящия анал