13 Ноември, 2019 21:40 5 613 21

"Дано това е последната титла на Хамилтън"

  • формула 1-
  • лука ди монтедземоло-
  • люис хамилтън

Това си пожела бившият президент на Ферари

"Дано това е последната титла на Хамилтън" - 1
Снимка: БГНЕС

"Дано това да е последната титла на Люис Хамилтън". Това обяви бившият президент на Ферари Лука ди Монтедземоло, цитиран от gol.bg, който се надява, че още догодина Скудерията ще се върне на върха.

„Силно се надявам, че тази 6-а титла ще бъде последна за Люис Хамилтън и още през следващия сезон Ферари ще спечели и ще започне нов успешен цикъл“ коментира Ди Монтедземоло пред „Радио Рай“.

„В оставащите две състезания искам да видя как Ферари се бори за победите, защото това ще е много важно. Може да имат проблеми с надеждността, но това е нормално, когато търсиш отговори. Като фен силно се надявам, че догодина ще спечелим световната титла или ако не го направим ще я загубим в последния старт от много силен съперник“ добави той.

Интересен бе коментарът му за пилотите, без да каже кой трябва да е №1. „Аз винаги съм смятал, че един пилот трябва да се бори за титлата, а другият да носи точки при конструкторите и да помага, каквото правеха Ървайн, Барикело и Маса. Наистина Шарл надмина очакванията до момента. Напоследък се оплаква и по-малко по радиото, така че това е подобрение“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    27 27 Отговор
    Естествено, не може тоя негър да изравни Шумахер!

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Хитлер

    23 18 Отговор
    Какво няма да се оплаква Льоклер - те си го преебаха човека от всякъде ако алчния Ветел го беше пуснал в началото на сезона пред себе си сега ферари щяха да спечелят титлата поне при пилотите ,а не маймуната Хамилтън.Тоя е супер палячо добре че Ботас е стабиляга и му пази кирливия задник.

    Коментиран от #4

  • 3 Хитлер

    23 11 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Шумахер нямаше равен още има рекорди дето не могат да му ги бият ,а да не говорим от тогава до сега колко са се подобрили булидите и колко по бързи са станали.
  • 4 AMG

    12 20 Отговор

    До коментар #2 от "Хитлер":

    GADNI FERARISTI
  • 5 Гост

    19 10 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    Ако самите Мерцедес не бяха прекарали Хамилтън с подаряване на титлата на измисления германец- Нико Розберг,вече щеше да се е изравнил с Шумахер. Пилот за когото работеха всичките му съотборници. Да си видял някъде битка гума до гума или сблъсък със съотборник между Шумахер и съотборник???????

    Коментиран от #7

  • 6 Plovdiv

    14 16 Отговор
    И защо си мисли, че ако Хамилтън не е шампион, ще са непременно те?! От последната им титла през 2004 г. (умишлено не споменавам тази от 2007, защото им беше подарена), досега петима пилоти и цели четири отбора са били шампиони. Но истината е, че Хамилтън ще изравни и ще задмине Шумахер. А който не може да го приеме, да се самоубие, на никой няма да липсва!

    Коментиран от #8, #19

  • 7 Алфа Вълкът

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Да, Хамилтън се късаше да се състезава с Розберг, който беше втора цигулка. А тоя БОТас, чак Райконен го намрази, колко пъти се блъска нарочно в болидите на Ферари. Такъв лакей никога не е имало в Ф1 като тоя бот. А, Шумахер е направил своите битки със Сена, Хакинен, Райконен, Прост. И 2008г, ако не беше пропуснат приятелски от Тимо Глок сега Маса също щеше да шампион, а твоя негър можеше и въобще да не бъде световен шампион и да се състезаваше в слабите отбори.

    Коментиран от #21

  • 8 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор

    До коментар #6 от "Plovdiv":

    А да пребие монкий на улицата не може ли?
    Историята с Моника Селеш не си ли я чувал?

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Алфа Вълкът

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "ТСТ":

    Пукни ти бе и ми направи кефа!

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Алфа Вълкът

    1 4 Отговор

    До коментар #11 от "ТСТ":

    Явно си изпълнен с омраза към себе си и ме обрисуваш по твой образ и подобие. Дано си простиш, но ако не можеш се заснеми като се хвърляш в реката със синджир на врата.
  • 13 Наско

    9 11 Отговор
    Хамилтън е некадърник който благодарение на Мерцедес стана шампион. Но няма да стане 7 ми път ред е на други. Едно време имаше пилоти като Сена,Пикет,Лауда,Вилньов,Стюърт,Фанджо,Кларк.... А сега джендърчето Хами се води по успял от тях. Пълна порнография.

    Коментиран от #17, #18

  • 14 Може може

    0 0 Отговор
    Може,може
  • 15 Алфа вълчицата

    4 1 Отговор
    Шумахер никой не може до го мине по отнета вицешампионска титла.Подарени титли от съотборници, фиа,ръчно избутване от зоната за сигорнос и всичко зобранено за другите ПИЛОТИ.Думи на жан тод"ще направя пилот с повече титли от Хуан Мигел Фонджо"Такива са му титлите.
  • 16 Саа

    0 1 Отговор
    Може само ако е пилот на червените.5447
  • 17 Бачо Киро

    6 1 Отговор

    До коментар #13 от "Наско":

    Айде, айде, Шумахер колкото и да караше, никога не е бил НАЙ. Сена го слагаше в джоба си. По времето когато имаше карачи Шумахер беше в групата на добрите, така е. Добър пилот и много добър тактик. Но многото титли нарина с лопатата когато вече нямаше с кого да св състезава. Това не му пречеше да си върти номерата в последни състезания като срещу Деймън Хил и Вилньов. Та слезте малко на земята, Шумахер беше много добър, но също не се свенеше да върти номера и многобройните му титли дойдоха от ерата на слаба конкуренция. Сена го нямаше вече, Прост спря да се състезава. Отделно нарежданията от бокса въобще не бяха мит.
  • 18 Бачо Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "Наско":

    Между другото Хамилтън не се води по-успял от Сена, Лауда и тн. Такива глупости дрънкат разни олигофрени. Самият Хамилтън е признавал не веднъж, че не може да си представи дори как са карали едно време. Един от най-хубавите моменти в живота му, според него най-хубавият, е когато му дават да кара МП4/4, последния турбо болид на Сена. Човекът си призна, че той го кара на празна писта и не може да си представи как Сена го е карал на ръба в състезания, де факто с една ръка, защото другата почти постоянно е на скоростния лост. Та Хамилтън всъщност е доста смирен относно легендите.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Лора

    1 1 Отговор
    Надявай се дъртак, Хамилтън в един от великите пилоти, предизвика ме, затова казах така...!
  • 21 Хитлер

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Забравяш за битките на Шумахер със Вилньов и Дейман Хил.Явно хората не са гледали формула и как всичко се решаваше в последното състезание.