Last news in Fakti

15 Ноември, 2019 15:41 3 326 1

Германец се оттегли от Формула 1

  • нико хюлкенберг-
  • формула 1

Нико Хюлкенберг така и не записа победа

Германец се оттегли от Формула 1 - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Рено Нико Хюлкенберг потвърди, че няма да кара през следващия сезон във Формула 1, но също така не смята и да се оттегля за постоянно от елитните автомобилни серии, пише sportal. 32-годишният германец е част от надпреварата от 2010-а година насам и кара за Рено от 2017-а. Той обаче не получи предложение за нов договор за следващия сезон.

"Това не е оттегляне за постоянно. Просто няма да карам във Формула 1 през 2020 година. Кой знае какво ще се случи след това?", заяви Хюлкенберг пред репортери преди Гран При на Бразилия в Сао Пауло.

"Обичам този спорт. Ще се старая да бъда в кондиция, докато чакам следващия си шанс", добави той


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.