22 Ноември, 2019 06:19 3 209 0

Роналдо не тренира

  • кристиано роналдо-
  • ювентус

Под въпрос е за мача с Аталанта

Роналдо не тренира - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо не взе участие в тренировката на “бианконерите” в четвъртък. Това поставя сериозна въпросителна дали той ще играе в двубоя с Аталанта в събота.

34-годишният футболист игра и в двата мача на националния отбор на Португалия от европейските квалификации, макар преди това да имаше информации, че го мъчи контузия. Сега той се готви по индивидуална програма и не взе участие в основното занимание на отбора.

Добрата новина от лагера на Ювентус е, че Миралем Пянич е възстановен и поднови нормални занимания. Това обаче не важи за Адриен Рабио и Алекс Сандро, които продължават да се готвят отделно от основната група.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА