24 Ноември, 2019 20:10 961 4

Левски с рутинна победа над Царско село

  • левски-
  • победа-
  • над-
  • царско село-
  • 2:0-
  • efbet лига

Благодарение на победата, ''сините'' се завърнаха на втората позиция във временното класиране на efbet Лига

Левски с рутинна победа над Царско село - 1
Снимка: levski.bg

Отборът на Левски победи този на „Царско село“ с 2:0 в мач от 17-ия кръг. Резултата откри Найджъл Робърта в 27-ата минута, а в 39-ата Станислав Иванов удвои.

През първия четвърт час срещата бе равностойна и без положения пред двете врати. „Сините“ владееха повече топката, но трудно успяваха да отправят удари по посока на противниковата врата.

Първият точен изстрел стана факт в 22-ата минута, когато Робърта овладя добре дълъг пас, нахлу отдясно в наказателното поле и шутира от трудна позиция, но Пласид улови без проблем. Постепенно Левски взе инициативата и успя да поведе при първата си опасна атака. Рейш намери Паулиньо пред наказателното поле на гостите, а бразилецът подаде към Станислав Иванов. Талантът на „сините“ преодоля отлично Веселин Минев и стреля по земя, но Пласид изби. Кавдански опита да изчисти с шпагат, но изрита топката в краката на Робърта и тя се озова в мрежата.

Само 180 секунди по-късно Алар се озова фронтално сам срещу вратаря, но не успя да вкара. Все пак попадението не закъсня. Тиам изведе Алар отляво в 39-ата минута, таранът центрира към Станислав Иванов, който покачи на 2:0 след техничен удар по земя в долния ляв ъгъл.

След почивката темпото на игра бе намалено, въпреки че гостите направиха опит да се изнесат в по-предни позиции. В 61-ата минута „Царско село“ отправи и първия точен шут по посока на ''синята'' врата, а негов автор бе Уесли Ната, който стреля с глава, но Миятович изби в корнер.

До края на двубоя двата тима размениха по няколко положения, но до нов гол не се стигна. С успеха си „сините“ се върнаха на второто място в класирането с 38 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яажя

    3 2 Отговор
    няма как Литекс да е ЦСКА

    Коментиран от #3

  • 2 Алфа Вълкът

    3 2 Отговор
    Стойнето газ пикае 😆
    Между другото той не е баш собственика на Царско Село. Беше купил сив ивайлоградски камък за кърпежи и ремонти, пък вилите са правени с ръждив и грозно става като ги омешиш.
    И като разбра, че ще идва някакъв чеченец. Нашият зарови с багера камъни за 9000лв да не го види чеченеца какви камъни поръчал.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Реално

    1 3 Отговор
    Лудогорец закри Левски и ЦСКА . Дано е завинаги !!!!!!!