Last news in Fakti

12 Януари, 2020 12:23 1 436 1

Пеп Гуардиола добър треньор, но ужасен шофьор

  • манчестър сити-
  • пеп гуардиола-
  • треньор-
  • шофьор

Дори един път заредил дизелов Range Rover с бензин

Пеп Гуардиола добър треньор, но ужасен шофьор - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола определено е един от най-добрите в работата си, но да бъде успешен и в други сфери на живота невинаги му се получава. Испанецът не е един дисциплиниран и добър шофьор, а заключението можем да направим като използваме за доказателство множеството катастрофи направени от Пеп.

Британският таблоид Сън си направи труда да сметне сумата на разбитите автомобили от Гуардиола от момента на пристигането му на Острова и старта на работата му в Манчестър Сити.

От февруари 2016 година (именно тогава той сключи договор със Сити) испанецът повреди 4 автомобила, сред тях Mercedes GLE за 80 000 паунда, Range Rover за 150 000 паунда, Bentley GTX700 за 200 000 паунда и Mini Cooper за 30 000 паунда.

Още в Барселона той имаше репутация на слаб шофьор. Огледалата на вратите при него не оцеляват дълго.

Дори един път заредил дизелов Range Rover с бензин. Пеп е великолепен човек и треньор, който е много добър в много области, но шофирането не е една от тях.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бръснаря

    8 0 Отговор
    Може да си го позволи,ако беше с моята заплата щеше да е като мен със златен талон!!!