Last news in Fakti

14 Януари, 2020 10:59 958 0

Трансферна цел на Левски подписа с друг тим (ВИДЕО)

  • хушбауер-
  • левски-
  • славия прага-
  • динамо дрезден-
  • дете-
  • съобщение-
  • трансфер

Новината за трансфера на Йозеф Хушбауер бе съобщена чрез неговия син

Трансферна цел на Левски подписа с друг тим (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Левски не успя да привлече трансферната си цел Йозеф Хушбауер от Славия (Прага). Чешкият национал беше искан на „Герена“, но ще продължи кариерата си в Динамо (Дрезден).

Това стана от публикация на 29-годишния халф в „Инстаграм“. Той използва компилация от свои снимки и такива на сина си Еден с екипа на Славия (Прага), за да съобщи, че ще продължи кариерата си във втородивизионния германски тим. Самият клип е отбелязан от „Рудолф Харбиг Щадион“ - стадионът на Динамо (Дрезден).

Трансферът на Йозеф Хушбауер все още не е официално обявен от германския тим, но се очаква това да стане днес или в следващите дни. Според чешките медии Динамо ще плати 515 000 евро на Славия (Прага). Сумата е малка, тъй като халфът имаше договор с чешкия шампион до края на сезона.

Tady není třeba slov......😪😪😪❤❤❤🙋‍♂️

A post shared by Josef Hušbauer (@josef_husbauer_zizu) on Jan 13, 2020 at 2:33am PST


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА