Last news in Fakti

14 Януари, 2020 19:48 1 745 2

Футболист със 120 мача във Висшата лига започна с Пирин

  • анди тод-
  • пирин-
  • висшата лига
Футболист със 120 мача във Висшата лига започна с Пирин - 1

Легендарен защитник с над 120 мача във Висшата Лига на Англия е вече част от треньорския щаб на ФК Пирин, съобщиха от клуба. Анди Тод се присъедини от днес към тренировките на пиринци и ще бъде дясната ръка на мениджъра Уорън Фийни. Двамата се познават отлично и са работили вече заедно в Англия.

Тод е известен с безкомпромисността си по английските терени и е сочен за един от най-твърдите играчи в историята на Висшата Лига. Син е и на легендата на английския национален отбор – Колин Тод, които има и сериозен стаж като треньор в елита на Англия и е въвел сина си в професията. Във футболната си кариера е играл в отбори като Блекбърн, Мидълзбро, Дарби Каунти и Болтън.

С това попълнение, треньорският щаб на Пирин е почти окомплектован и ще се състои от мениджъра Уорън Фийни, Анди Тод, Васил Петров и Никола Кърцелски, Възможно е към тях да се присъедини и млад български специалист.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Asd

    5 0 Отговор
    И как нашите треньори ще се разбират с чуждоземните... Да не би да владеят ингилиизки?

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.