17 Януари, 2020 09:41 3 107 1

Рекорд за волейболистите ни на олимпийската квалификация

  • волейбол-
  • национален отбор по волейбол-
  • рекорд-
  • квалификации

"Лъвовете", които не успяха да вземат квота за Токио 2020, са реализирали 14 аса в една среща, и то два пъти – при успеха над Франция и Сърбия в групата

Рекорд за волейболистите ни на олимпийската квалификация - 1
Снимка: БГНЕС

Българските волейболисти завършиха на първо място по един показател на олимпийската квалификация. Нашите момчета са реализирали най-много асове в Берлин, това показва статистиката.

"Лъвовете", които не успяха да вземат квота за Токио 2020, са реализирали 14 в една среща, и то два пъти – при успеха над Франция и Сърбия в групата.

Момчетата на Силвано Пранди записаха и друг рекорд – 44 директни точки от сервис в четири изиграни мача или средно 2,6 на гейм.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нацелили са пътя

    2 1 Отговор
    Сега остава да видим ще прояват ли постоянство или типично по български ще стане някой изумяващ Европа пореден вътрешен скандал и ще развалим отбора. ЛАЗАРОВ ВЪН И БЕЗ НОМЕРА!!!