Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 11:13 1 778 2

Меси скочи на шеф в Барселона

  • лионел меси-
  • барселона-
  • ернесто валверде-
  • ерик абидал
Меси скочи на шеф в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС


Напрежението в Барселона не пада въпреки освобождаването на треньора Ернесто Валверде. В интервю за "Спорт" спортният директор на каталунците и бивш играч на отбора Ерик Абидал каза, че под негово ръководството някои футболисти не са се напрягали и не са работели според очакванията.

Той е споделил мнението си и с ръководството на Барселона преди вземането на решението за освобождаване на Валверде. Капитанът на Барселона Лионел Меси реагира остро на думите на Абидал с публикация в "Инстаграм".

"Мисля, че всеки трябва да отговаря за своята работа и решения. Когато говориш за играчите, трябва да посочиш имена, а не да разпространяваш неверни слухове", коментира аржентинецът.

Реакцията на Меси накара някои анализатори в Испания да прогнозират, че дните на Абидал на "Камп Ноу" са преброени.

Припомняме, че аржентинецът и французинът са бивши съотборници в Барселона.

Скандалът идва само часове, след като се разбра, че е възникнало напрежение между Меси и Жерар Пике на една от тренировките на Барселона.

Меси скочи на шеф в Барселона


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорко

    1 5 Отговор
    Тая,"бълха" показва зъбки..да не повярваш!

    Коментиран от #2

  • 2 ТЪП НАРОД

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жорко":

    ....на тая "бълха" Жорко, не си достоен да му смучеш кирта м/у пръстите....