Last news in Fakti

5 Февруари, 2020 11:49 1 505 5

Спартак Варна привлече бранител от Нидерландия

  • джеричио валентайн-
  • спартак варна-
  • втора лига

Защитник обяви как се е стигнало до трансфера и разкри първите си впечатления от варненския клуб и града

Спартак Варна привлече бранител от Нидерландия - 1
Снимка: Facebook

Нидерландецът Джеричио Валентайн ще играе за Спартак напролет. 20-годишният централен защитник обяви как се е стигнало до трансфера и разкри първите си впечатления от варненския клуб и града.

Как дойдох в Спартак
Има една социална мрежа, в която са публикувани клипове с моята игра. Треньорът на Спартак е харесал изявите ми, свърза се с мен и ми предложи да дойда в клуба. Приех, пристигнах във Варна и след няколко тренировки ми предложиха договор, който подписах, тъй като ми допадна идеята да съм част от един перспективен тим и вълнуващ проект.

Как станах футболист
Аз съм роден в Амстердам, но когато бях на 6 години, се преместихме със семейството ми в Хага. Още от най-ранна възраст, като повече деца в Нидерландия, играех футбол в махалата, а на 6 години почнах направих първите си стъпки на терена в школата на Ден Хааг. Минах през всички възрастови групи на клуба, а последният ми клуб при мъжете бе Хага в Трета дивизия.

Какво научих за Спартак
Отбор с традиции и име в българския футбол, но последните 11 години не са успешни за него. Надявам се с общи усилия да върнем авторитета му.

Може ли Спартак да се спаси
Докато има мачове, винаги има надежа. Важното е във всяка среща да поддържаме постоянно добро игрово ниво и да даваме максимума от себе си. Правим ли го, надявам се да има и резултати. Отборът ми харесва, има добри играчи, добри и като хора. Колективът е прекрасен и сплотен.

Какво мисли за Варна
Хубав град, с хубава храна, особено тази в Хепи. Жените също ми харесват, но аз имам приятелка в родината си.

Кога ще научи български език
Започнах да уча български, вече знам как да поздравявам и няколко други думи. Смятам, че до 3 месеца ще мога свободно да комуникирам на вашия език със съотборниците си, защото сега го правя само на английски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рангел

    3 1 Отговор
    В Нидерландия всички са с такъв цвят на кожата!
  • 2 Монгола

    2 0 Отговор
    В Нидерландия слъцето пече повече от обичайното и хващат силен тен на кожата!
  • 3 МЪЖКАРЯ

    1 0 Отговор
    ТОЛКОВА МОМЧЕТА ТРЕНИРАТ КОРАВО В БЪЛГАРИЯ И СА ОТЛИЧНИ СПОРТИСТИ НИКАКВО УВАЖЕНИЕ НИКАКВО БЪДЕЩЕ ЗА ТЯХ АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И ОБИЧАМ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И РОДНО ЕЙ ЗА ТОВА ФУТБОЛ ВЕЧЕ НЯМАМЕ САМО ТРАНСФЕРИ ЗА ПАРИ И НИЩО ИСТИНСКО..ГУНДИ ХРИСТО СТОЙЧКОВ ТОВА СА ИСТИНСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ НЕ НЕЗНАЙНИ ВОЙНИ ОТ ДАЛЕЧЕ💪💪💪👊👊👊
  • 4 Нидерландец

    0 0 Отговор
    Знач, меин мениджър идва към 23:00 и вика штъ вода в БГ клуб, ок? И викам ок. Отива във Варна и гледа хубави жени и добра музика. Хубаво храна. Страхотен клуб. Обачи на карат играе малко футбол. Ама става
  • 5 Спартак Варна фен

    2 0 Отговор
    С този или без него, важното е да не изпаднем от групата...
    От там нататък да се дава шанс на децата от школата,
    там имаме много таланти...
    Само СПАРТАК Варна...