12 Февруари, 2020 13:14 864 1

Гуардиола: Не съм най-добрият треньор

  • гуардиола-
  • треньор-
  • футболисти-
  • трофеи-
  • манчестър сити

"Печеля, защото имам изключителни играчи", заяви скромно испанецът

Гуардиола: Не съм най-добрият треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола не гледа на себе си като на най-добрия треньор в света. Испанецът признава, че успехите му се дължат на изключителните играчи, с които е работил в клубовете си.

Запитан дали е най-добрият в света, Пеп отговори: "Бях. Какво означава "най-добрият треньор"?. Никога не съм се считал за такъв. Никога. Дори в Барселона, когато спечелих шест титли поред, требъли и т.н. Никога не съм се чувствал като най-добрия треньор. Печелих, защото имах изключителни играчи в големи клубове. Има невероятни мениджъри, които нямат шанса да работят с такива играчи в такива големи клубове. Така че аз съм добър, но не най-добрият. Дайте ми някой отбор... не знам... който да не е като Манчестър Сити, и няма да побеждавам", заяви Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Естествено

    2 0 Отговор
    че не си, най-добър ще бъдеш като си треньор на някой от 3-та група и ги вкараш у висшата , щото със скъпи футболистчета всеки може