Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 20:35 7 106 7

Наш футболен шеф позира с пачки (ВИДЕО)

  • царско село-
  • иво андреевски-
  • уади делга-
  • трансфер

В клуба вече са получили и част от парите по сделката за Уади Делга

Наш футболен шеф позира с пачки (ВИДЕО) - 1
Снимка: Facebook

Царско село осъществи първия си международен трансфер след влизането на отбора в елита. В края на януари тимът прати звездата си Родни Антуи под наем в египетския ФК Уади Делга.

В клуба вече са получили и част от парите по сделката за холандското крило. Това съобщи шефът в Царско село Иво Андреевски, който публикува любопитен клип, позирайки заринат с пачки от стотачки.

Изпълнителният директор на "царете" обяви, че в клуба са амбицирани да продават още футболисти зад граница и по този начин да се издържат.

"Скъпи приятели, правя това видео за всички вас. Това са парите, които постъпиха в клуба от отдаването под наем на Родни Антуи. По-съществената сума ще постъпи през юни. Искам да опровергая всички скептици, които не вярваха, че в Царско село се работи професионално и дай Боже един ден привличането на такива млади таланти да стане на основно средство за издръжката на клуба", коментира Иво Андреевски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кво ни дреме бе сопол

    38 1 Отговор
    Селянин, кво ни дреме колко пари е изкарал, да си видел Марк Зукебърк или Бил Гейтс да се снимат с пачки, тва е разликата между селския бек и бизнесмените:-)
  • 2 Египтянин

    23 0 Отговор
    Аз дошъл със сак и дал хартийки на селянин. С европейци дава парите по банка, но тук трябвало печата при братчед в Сливен
  • 3 дявола

    24 0 Отговор
    Каква е тази мания да снимат със пари не зная много гнусна работа типично циганска му работа
  • 4 РЗС

    6 0 Отговор
    тоя е некъв бял рапър с негри идоли, и що не спре да ги зяпа тия пари и да се облизва
  • 5 vasik atanasova

    5 0 Отговор
    САМО АЛЕКОВЦИ !!!
  • 6 Народенъ

    5 0 Отговор
    ТО ТАМ КОМПЛЕКСЪТ ЦАРСКО СЕЛО ВСИЧКОТО Е НА МУТРИЧКИ И СИНЧЕТА БИВШИ ДС-та, ТА КАКВО ПОКАЗВА - "ЦЯЛ ЖИВОТ СМЕ КРАЛИ ДЪРЖАВНИ АКТИВИ АМА СЕГА СПЕЧЕЛИХМЕ САМИ НЕЩО"
  • 7 789

    7 0 Отговор
    Да внимава и тоя и Стойне Манолов ( приятел на Черепа) да не дърпат дявола за опашката, че да не дойде Гешев на госи в тъмна доба!