Last news in Fakti

14 Февруари, 2020 20:44 4 520 3

Ексклузивно: Изхвърлиха Манчестър Сити от Шампионската лига за два сезона

  • манчестър сити-
  • шампионската лига-
  • уефа-
  • гуардиола

"Гражданите" получиха наказанието от УЕФА

Ексклузивно: Изхвърлиха Манчестър Сити от Шампионската лига за два сезона - 1

Манчестър Сити е изхвърлен от Шампионската лига за следващите два сезона и отнесе глоба от 30 милиона евро."Гражданите" получиха наказанието от УЕФА, след като европейската футболна централа определи, че Ман Сити ги е подвел и е нарушил правилата за финансов феърплей.

Сити бе признат за виновен от Клубния финансов контролен орган на УЕФА, че фалшиво завишавал приходите си от спонсорство, когато направи заявления за процеса на спазване на ФФП. Констатацията е била направена след разследване, което е предизвикано от германското списание Der Spiegel през ноември 2018-а година. Тогава се твърди, че са „изтекли” имейли с документация, свързани с финансите на тима от „Етихад”.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 javorrrrr

    17 2 Отговор
    Ами малко късно, но правдата възтържествува. Следващите трябва да са ПСЖ.
  • 2 ЗАКРИВАЙ ФУТБОЛА

    9 0 Отговор
    СТАНАХА МНОГО МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ, ФИТБОЛИСТИТЕ СА КАТО СТОКА - КУПУВАТ ГИ КАТО ДЕЦА, ПРЕПРОДАВАТ ГИ 10 ПЪТИ - ТО ДА ТЕ Е СРАМ ДА СИ ФУТБОЛИСТ
  • 3 Именно

    4 1 Отговор
    Пералнята се върти с пълна сила.
    Сега като не могат да перат на тревата ще минат на модерно "изкуство" , банани-с-тиксо, чаша-с-фибран ...