Last news in Fakti

3 Април, 2020 11:03 1 525 7

Мощна кампания подеха феновете на Левски

  • футбол-
  • левски-
  • фенове

Целта на "сините" привърженици е да бъдат изкупени всички официални екипи на столичния гранд

Мощна кампания подеха феновете на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Фракцията "Ултрас Левски" поде мощна кампания, за да помогне на любимия си отбор.

Целта на "сините" привърженици е да бъдат изкупени всички официални екипи на столичния гранд, който бе приканен да се включи активно в инициативата.

Ето и какво написаха от "Ултрас Левски" на Фейсбук страницата си:

"Левскари,

Въпреки безпрецедентно трудните времена и ситуация, в която се намираме и е поставен целият свят, борбата, която започнахме преди месеци, все още не е доведена до своя край! ЛЕВСКИ продължава да има нужда от всички нас!

Ние, от Ултрас Левски подемаме инициатива за изкупуване на официалния екип на ЛЕВСКИ. Призоваваме и Футболния клуб да се включи активно в кампанията ни. Нека покажем още един път колко велико нещо е да си Левскар и заедно да продължим борбата за спасение на нашия любим клуб!

"Да изкупим официалния екип на ЛЕВСКИ".


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 САМО ЛЕВСКИ!

    7 7 Отговор
    А ЕКИПИТЕ НЯМА ДА СТИГНАТ, ЗАЩОТО СМЕ МНОГО, ТОВА Е ОТБОРА НА НАРОДА! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ ЕДИН ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ НАСАДЕН НИ ОТ РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ!
  • 2 кзл

    8 4 Отговор
    смешници

    Коментиран от #6

  • 3 Катюша

    2 1 Отговор
    Да идеята е много добра,но добре ще е за в бъдеще да се търси и някой добър спонсор от велика Русия,ако трябва съм сигурен,че и Путин може да помогне по този въпрос.Той си е признателен на нашия идол великия Васил Иванов Кунчев-ЛЕВСКИ!!!
  • 4 Независим

    3 3 Отговор
    Само Левски и аз съм за помощ от Русия,да речем,Газпром,това ще е помощ от Путин!!!
  • 5 Гуеду

    1 2 Отговор
    ИДИОТИ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Пъпъгал

    0 0 Отговор
    Бюрото по труда, на опашката. Божков ви пречел, Пеевски ви пречел, Иво Прокопиев ви пречел, Бенчо Бенчев ви пречел, Стайкови ви пречат, Ем. Гебрев ви пречи, Арабаджиеви и те. Само Киро Гела и Вальо Златев си оставихте. Кмето на Симитли ще ви оправи вас, ама дали ще му се занимава...