Last news in Fakti

20 Май, 2020 21:15 3 550 2

Наш национал слага край на кариерата си, ще се занимава с бизнес

  • николай димитров-
  • футбол

Това разкри президентът на Урал Григорий Иванов

Наш национал слага край на кариерата си, ще се занимава с бизнес - 1
Снимка: БГНЕС

Българският полузащитник на Урал (Екатеринбург) Николай Димитров-Хичо планира да прекрати състезателната си кариера и да се концентрира върху свой бизнес в България. Това разкри президентът на Урал Григорий Иванов.

"Скоро ще се разделим с Кольо. Вчера разговаряхме по този въпрос. Той каза, че иска да прекрати кариерата си. Обясни, че в България има свой бизнес и трябва да бъде там. Каза, че е готов да подпише документ, че ако започне да играе футбол, ще ни плати пари", каза Григорий Иванов, цитиран от Екатеринбург Онлайн.

Иванов добави, че договорът на българина ще бъде разтрогнат. Николай Димитров играе за Урал от 2017 година. Преди това халфът е защитавал цветовете на Левски, Славия, Ксанти, Манисаспор, Болуспор, Самсунспор, Касъмпаша.

През този сезон Димитров изигра 18 мача за Урал в руската Висша лига с 1 гол и 5 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пеевски 1914

    2 0 Отговор
    Хичо, може да правиш екскурзии до Арсенал. Много як бизнес. С Батков можете и до Казан да ходите
  • 2 БалъкОв

    1 2 Отговор
    "Каза, че е готов да подпише документ, че ако започне да играе футбол, ще ни плати пари" хаха че тоя никога не е почвал да играе футбол