Last news in Fakti

3 Юни, 2020 14:32 1 762 5

ЦСКА 1948 взема футболист от Лудогорец

  • серкан юсеин-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • цска 1948

Досега контракти с тима подписаха Симеон Петров, Цветомир Тодоров, Димитър Пиргов, Ангел Бастунов и Мартин Камбуров

ЦСКА 1948 взема футболист от Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият футболист на Ботев (Пловдив) Серкан Юсеин ще стане поредното попълнение на новака ЦСКА 1948, пише "Марица".

Досега контракти с тима подписаха Симеон Петров, Цветомир Тодоров, Димитър Пиргов, Ангел Бастунов и Мартин Камбуров.

Дефанзивният халф на шампиона Лудогорец е на 24 години и има 145 мача в Първа лига. През този сезон игра под наем за Царско село (11 мача), за Лудогорец (2 мача) и за Лудогорец II (2 мача).


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    2 2 Отговор
    ФИФА, УЕФА и КАС излязоха с финално решение за ЦСКА! Грешката беше на адвокатите, които не са запознати със СПОРТНО ПРАВО! и ТЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ СВОЯТА ОТГОВОРНОСТ.

    Все пак за радост на феновете на ЦСКА след като не мина в УЕФА и КАС варианта с Литекс, очаквано беше че няма да мине и във ФИФА! Адвокатите решиха, че по този начин ще може да се играе веднага за Лига Европа, но УЕФА отсъди, че ЦСКА-София не е Литекс, а е нов клуб и не ги допусна до Евротурнирите заради тригодишното правилото за неучастие!!!

    Положителната развръзка дойде след като ЦСКА-София спечели търга за активите за многомилионната сума. За УЕФА това беше достатъчно, по-този начин всички признати кредитори (футболисти и администрация) на ЦСКА ще бъдат обезщетени на 100%. Заради това и най-вече че "ЦСКА е най-титулувания и най-важен клуб от системно значение за България", ПФК ЦСКА-София беше допуснат до Евротурнирите след само един пропуснат сезон при това, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ! с коефициента си на ЦСКА, а не на Литекс !!!

    Зa КАС,УEФA и ФИФA нямa знaчeниe кaквo кaзвaт местни aдвoкaти, фeнoвe или мeдии... Имa cи прaвилa зa oтceднaлocт (град/cтaдиoн), клубни цвeтoвe, eмблeмa и фeнска маса. Cлeд пoрeдицaтa фaлити нa клубoвe(249 зa пocлeднитe дeceт гoдини) Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa яcнo oпрeдeля кoй-кoй e и кaквo трябвa дa ce cлучи зa прaвoприeмcтвo.
  • 2 Спортният арбитражен съд в Лозана

    2 2 Отговор
    Ето какво е официалното становище на Спортният арбитражен съд в Лозана (CAS) за случаите на фалит на дружество стопанистващо футболен клуб:
    "Ако дадено дружество откупи на публичен търг активите и продължи дейността развивана от преди това, със същото изображение, значка, химн, представителни цветове, емблеми, местоположение и стадион, и се основава на придобитите федеративни права в търга, участвайки в националните състезания, заменяйки клубът във фалит със съгласието и одобрението на националната футболна федерация, трябва да се разбира като официален правоприемник на фалиралия клуб"
  • 3 ФИФА

    2 3 Отговор
    ФИФА: "Кaтo крaeн рeзултaт прeдceдaтeлят (бeл. рeд. - нa кoмитeтa, Aнин Йeбoa) cчитa, чe нa бaзaтa нa дoкумeнтитe нямa другa aлтeрнaтивa дa зaключи oкoнчaтeлнo, чe нoвия клуб ПФК ЦCКA-Coфия e cпoртeн нacлeдник нa ПФК ЦCКA Coфия."
  • 4 Гост

    1 2 Отговор
    От Лудогорец спокойно могат да взимат, шефовете на двата клуба са заедно в шайката на баш Кръстникът.
  • 5 Ммм Даа

    2 0 Отговор
    Серкан Юсеин ?? Каква порода е? Уж само Българи щеше да има хахаха...