Last news in Fakti

2 Юли, 2020 12:37 1 533 0

От Дунав Русе излъгали бранител, че ще му платят операция

  • футбол-
  • росен колев-
  • дунав русе

Първоначално Колев е получил уверение от клубния лекар, че разходите ще бъдат поети от ръководството, но това не се е случило

От Дунав Русе излъгали бранител, че ще му платят операция - 1

От Дунав Русе отказали да платят операция на защитника Росен Колев. В началото на октомври миналата година бранителят се контузи тежко в коляното и се наложи да се подложи на хирургическа интервенция. 

Първоначално Колев е получил уверение от клубния лекар, че разходите ще бъдат поети от ръководството, но това не се е случило. 

На тръгване от столичната клиника, в която е била направена операцията, се оказало, че Колев трябва сам да извади 1500 лева.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА