3 Юли, 2020 19:03 1 605 1

Реал Мадрид провокира Барселона в социалните мрежи

  • реал мадрид-
  • барселона-
  • футбол-
  • ла лига

Колко точки сме пред втория в класирането?

Реал Мадрид провокира Барселона в социалните мрежи - 1
Снимка: Twitter

Реал Мадрид провокира Барселона след вчерашния успех с 1:0 над Хетафе. Кралският клуб публикува противоречив туит и сериозно подразни не само феновете на каталунците, но и треньора на мадридчани Зинедин Зидан, който е против такива инициативи.

Реал вече е на четири точки пред Барселона и в една от официалните страници на клуба в социалните мрежи се появи публикация, която се заиграва с номера на гърба на капитана Серхио Рамос и разликата между двата отбора в класирането.

„Колко точки сме пред втория в класирането?“, написаха в социалните мрежи.

Пет кръга преди края на първенството Реал Мадрид има преднина от четири точки пред Барселона. В следващия кръг мадридчани гостуват на Атлетик Билбао, а каталунците ще премерят сили с Виляреал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Диньо10

    1 2 Отговор
    Жалкарска неспортсменска история! Барса колко титли имат за последните 15 г.??? Е как колко? 10! Като номера на гърба на нашия капитан :Д