26 Септември, 2012 11:39 545 0

Сити и Евертън се изложиха за Купата, отпаднаха

  • купата на лигата-
  • манчестър сити-
  • евертън-
  • "етихад стейдиъм"-
  • англия-
  • лийдс
Сити и Евертън се изложиха за Купата, отпаднаха - 1
Снимка: Балотели, ЕПА/БГНЕС

Астън Вила засрами шампиона на Англия Манчестър Сити насред неговия "Етихад Стейдиъм", след като успя да обърне с 4:2 и да изхвърли "небесносините" още в третия кръг от надпреварата за Купата на Лигата - "Кепитъл Уан Къп".

Двубоят започна добре за "гражданите", които поведоха с попадение на Марио Балотели (26'), но след почивката Гарет Бари (59') си вкара автогол, благодарение на който Астън Вила изравни. Александър Коларов изведе отново Сити напред (64'), но Габриел Агбонлахор (70') за втори път върна бирмингамци в мача. В шестата минута на първото продължение Шарл Нзогбия донесе победата на Астън Вила, която стана още по-изразителна в 113-ата минута, когато отново Агбонлахор оформи крайното 2:4.

В друг двубой от надпреварата, Лийдс доказа за пореден път че е боец, побеждавайки с 2:1 намиращия се е прекрасна форма от началото на сезона отбор на Евертън.

Ейдън Уайт (4') и Родолф Остин (70') дадоха комфортен аванс на йоркшърци, а Силвен Дистен успя да намали за Евертън девет минути преди края, но това не бе достатъчно "карамелите" да избегнат поражението. Така Лийдс, който се намира на 12-о място във временното класиране на Чемпиъншип, отстрани третия в Премиър лийг и се класира за четвърти кръг на Купата на Лигата.
 


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА