Last news in Fakti

31 Юли, 2020 18:32 1 422 0

Лудогорец е много близо до привличането на още един футболист

  • лудогорец-
  • трансфер-
  • селекция-
  • текпетей-
  • представяне-
  • караманджуков

Това разкри директорът спортна администрация на клуба Георги Караманджуков

Лудогорец е много близо до привличането на още един футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лудогорец е близо до привличането на още един футболист. Това разкри директорът спортна администрация на клуба Георги Караманджуков по време на пресконференцията по представянето на Бърнард Текпетей. Босът на “орлите” също така разкри, че се очаква продажбата на някои играчи.

“Желанието на треньорския щаб бе да бъдат привлечени офанзивни футболисти. Скаутите определят няколко опции, от които треньорите избират. Бернард бе един от първите ни варианти. Имаше договор за преотстъпване от Фортуна Дюселдорф, които имаха голямо желание да го задържат, но неговото бе да дойде при нас, което бе водещо и основно. Той направи не малко компромиси, за да е тук. Вече тренира, но има няколко неща, които да се уточнят документално и след това вече треньорския щаб ще решава кога да го използва”, каза Караманджуков.

“Ще има хора, които си тръгват, но никой няма да е като свободен агент. Близо сме до още един футболист и се надяваме да го представим скоро. Ще взимаме само хора, които са на нивото и над нивото на настоящите. Търсим на поста централен нападател, но и поради ситуацията с Вандерсон, ще търсим и негов заместник”, каза Караманджуков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА