Last news in Fakti

13 Октомври, 2012 15:13 1 610 0

Кяер: Сами изпуснахме още 2 точки

  • кяер-
  • българия-
  • дания-
  • квалификация-
  • чехия-
  • италия-
  • съперник
Кяер: Сами изпуснахме още 2 точки - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът на датския национален отбор по футбол Симон Кяер бе изключително разочарован от представянето на тима си в квалификационния мач срещу България завършил 1:1.

"Загубихме 2 точки, но сами сме си виновни. Просто не бяхме достатъчно добри, въпреки че повече от час играхме 11 срещу 10. Трябваше да спечелим. Бяхме търпеливи, чакахме своя шанс. За съжаление ни липсваше острота и трудно стигахме до чисти положения. Може би трябваше да използваме повече високи топки, след като и Корнелиус влезе в игра. В няколко ситуации нямахме късмет при някои спорни топки в наказателното поле на съперника. Трябваше да атакуваме повече по крилата, но често опитвахме да пробием през центъра, което е по-трудно", коментира Кяер.

"Ако бяхме вкарали за 2:1, щеше да бъде чудесно. Пропуснахме прекрасна възможност за победа и с това нещата се усложняват. Жалко е. Имаме само две точки, а и в двата мача можеше да спечелим, въпреки че срещнахме много добри отбори", заяви Квист. "В Италия ще се опитаме да спечелим, но може би ще бъдем доволни и на равенство. Каквото и да се случи във вторник, след това предстоят много мачове. Нищо няма да бъде загубено", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА