Last news in Fakti

7 Септември, 2020 12:14 1 344 0

Льов: Дразнещо е, че повеждаме и не можем да спечелим

  • германия-
  • швейцария-
  • повеждане-
  • равенство-
  • лига на нациите-
  • льов

"Основният ни проблем в момента е, че не успяваме да наклоним везните категорично в наша полза", ядоса се селекционерът на Германия

Льов: Дразнещо е, че повеждаме и не можем да спечелим - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Германия Йоаким Льов заяви, че е доста дразнещ факта, че Бундестима във втори пореден мач не печели, след като е водил в резултата. Това се случи снощи срещу Швейцария (1:1), а преди няколко дни и срещу Испания (1:1).

"Да поведем и да не спечелим - това вече започва да дразни. През октомври трябва да коригираме това. Ясно е, че не всичките ни играчи са в най-добрата си форма. Основният ни проблем в момента е, че не успяваме да наклоним везните категорично в наша полза. Имахме 2-3 пропуснати възможности през първата част. Ако ги бяхме реализирали, Швейцария нямаше да може да се върне така лесно в мача", каза Льов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА