Last news in Fakti

10 Септември, 2020 07:12 1 911 1

Вече официално: Милан се подсили с един от най-големите таланти на Италия

  • сандро тонали-
  • милан-
  • футбол

Клубът е заплатил 10 милиона евро за преотстъпването и е предвидил още 15 милиона евро за покупката на играча, както и допълнителни 10 милиона евро като бонуси

Вече официално: Милан се подсили с един от най-големите таланти на Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Милан обяви привличането на Сандро Тонали от Бреша вчера следобяд. То е под формата на едногодишен наем с опция за неговото откупуване. Клубът е заплатил 10 милиона евро за преотстъпването и е предвидил още 15 милиона евро за покупката на играча, както и допълнителни 10 милиона евро като бонуси.

Договорът на младия халф ще е за пет сезона с годишна заплата от 2 милиона евро. Той е сравняван от мнозина с италианската легенда Андреа Пирло, въпреки че неговият идол е Дженаро Гатузо. Именно поради тази причина той ще носи фланелката с номер 8, която принадлежеше на знаменития полузащитник на "росонерите".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЛЮ КУРОДРЪВЧЕВ

    1 0 Отговор
    КЪДЕЕЕЕЕ БЛЕЕЕЕЕ АНИЕЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!??
    ТАЗ ГОДИНКА АКО МИНЕМ ГРУПИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИШКААА ЩЕ Е УСПЕХ!!!???