15 Септември, 2020 11:31 2 631 3

Конър Макгрегър изригна срещу свои последователи (СНИМКА)

  • конър макгрегър-
  • корсика

Проблемите за "The Notorious" продължават

Конър Макгрегър изригна срещу свои последователи (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Конър Макгрегър реши да отговори на няколко от критиците, които не бяха доволни от последната му изцепка във Франция, предава mma.bg. Голямата звезда на UFC бил в бар и си развял оная работа пред млада жена, която искала да стигне до тоалетните. Отвратената жена пуснала жалба в полицията, а Макгрегър беше арестуван и по-късно освободен.

В момента тече разследване и ще бъдат прегледани записи от охранителни камери. За пореден път "The Notorious" се забърква в скандал, а това не се хареса на много хора. В своя акаунт в социалните мрежи Макгрегър отговори на няколко коментари, а по-късно изтри написаното. Ето какво сподели Макгрегър:

''Човече, не мога да продължавам така. Тук съм смазан.''

Няколко минути по-късно Макгрегър отговори на друг фен, който явно работи в програма за превенция на самоубийства. Ето какво му написа Конър:

''Занимаваш се с превенция на самоубийства, но въпреки това ме осмиваш по този начин онлайн в този ужасен момент от живота ми. Опитвам се да остана силен за децата ми и хората, които разчитат на мен, и които ме обичат и подкрепят. Благодаря за обидите, лицемери.''

СНИМКА:

Конър Макгрегър изригна срещу свои последователи (СНИМКА)


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    8 0 Отговор
    Бил е пиян и и объркал травестита с жена.
  • 2 ...

    2 0 Отговор
    Просто вдига шум, човека е ходещо шоу
  • 3 Великан

    1 0 Отговор
    Поредната златотъсачка🤔🤔😎😎