Last news in Fakti

13 Септември, 2020 14:30 1 926 0

Макгрегър напълно отрича обвиненията срещу себе си, вече е на свобода

  • конър макгрегър-
  • арест-
  • корсика

Мениджърът му - Ауди Атар, разкри подробности около създалата се ситуация

Макгрегър напълно отрича обвиненията срещу себе си, вече е на свобода - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА/АРХИВ

Щабът на бившия двоен шампион на UFC в две дивизии - Конър Макгрегър, пусна официално изявление след ареста му във Франция, предаде boec.bg. Инцидентът, заради който ирландският боец ​​е задържан, е станал на 10 септември на остров Корсика. Той е обвинен в опит за сексуално посегателство и неприлично поведение.

„Искам да кажа ясно и силно – Конър Макгрегър не е и няма да бъде мишена на тези, които искат да бъдат в заглавията, или да получат много пари. Конър Макгрегър напълно отрича обвиненията. Той е бил разпитан и след това пуснат“, споделя мениджърът на ирландеца Ауди Атар пред TMZ.

В последните седмици Конър Макгрегър обикаля френския регион на Корсика с годеницата си Дий Девлин, като използва времето си там не само за развлечение, но и за да участва в 180-километров благотворителен воаяж през Средиземно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА