Last news in Fakti

11 Октомври, 2020 18:27 2 271 2

Куман иска да смени системата на Барселона

  • куман-
  • тактика-
  • формация-
  • барселона-
  • стил

Нидерландецът смята, че 4-3-3 не е най-подходящата тактика за каталунците

Куман иска да смени системата на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Барселона Роналд Куман е решил да смени схемата на игра в тима. Според холандеца системата 4-3-3 не е най-подходяща за неговата философия и ще налага 4-2-3-1.

"С този състав и този тип играчи, моето мнение е, че 4-2-3-1 е най-добрата формация. Тази система е перфектна за нас, ако се вгледаме в качеството на играчите, които имаме. Като цяло отборът изглеждаше много добре, особено в първите два мача. Ако анализираме мача със Севиля, ние можем да подобрим пресата си. Има детайли, които трябва да се коригират. Защитата винаги започва от нападателите. Ако те пресират добре, тогава защитниците нямат толкова проблеми. Защитата е отборна работа", сподели Куман.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    4 3 Отговор
    Още с идването си и Куман вече се издъни, на практика изгони Суарес от отбора.......ако това му е мисленето не го виждам да е треньор на Барса дълго време.

    Коментиран от #2

  • 2 зидан

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Е,според мен най-вероятно ще изкара 1 сезон.След което ще бъде изхвърлен..