17 Октомври, 2020 16:30 2 963 2

ВАР посече Ливърпул срещу Евертън с изключително тънка засада (ВИДЕО)

  • евертън-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига

Срещата завърши 2:2

ВАР посече Ливърпул срещу Евертън с изключително тънка засада (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

В лудо мърсисайдско дерби Евертън и Ливърпул не се победиха, завършвайки 2:2 в мач от 5-ия кръг на Висшата лига. Садио Мане се разписа в 3-ата минута на срещата, а "карамелите" изравниха с попадение на Кийн в 20-ата минута. В 72-ата минута с кинжален удар Салах направи резултата 2:1 в полза на "червените". Калвърт-Люин изравни резултата в 81-ата минута на срещата. Ричарлисон остави съотборниците си в намален състав в 89-ата минута на мача за грубо нарушение срещу Тиаго. Хендерсън прати топката в мрежата в добавеното време, но попадението не беше зачетено заради засада.

Ливърпул тръгна много добре в мача като още в 1-ата минута Салах имаше възможност да се разпише, но не сполучи. Садио Мане откри резултата в 3-ата минута на срещата, след като получи отличен пас отляво и матира Пикфорд.

ВАР посече Ливърпул срещу Евертън с изключително тънка засада (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Върджил ван Дайк беше заменен от Джо Гомес, след като не успя да продължи двубоя, получавайки лека травма в 10-ата минута на срещата. Евертън отговори с удар на Калвър-Люин, но топката мина над вратата.

В 17-ата минута отново Калвърт-Люис стреля към вратата на Адриан, но не съумя да отбележи. Отличен шут на Калвърт-Люин накара Андиан да отбива в корнер. След изпълнението последва гол за домакините. Кийн се разписа с глава, а топката мина през ръцете на вратаря.

Евертън също направи принудителна смяна, след като Коулмън не успя да продължи играта.

Садио Мане имаше възможност да отбележи втори гол за тима си в 35-ата минута, но този път не успя да повтори упражнението от 3-ата минута и резултатът остана непроменен 1:1.

ВАР посече Ливърпул срещу Евертън с изключително тънка засада (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В следващите няколко минути Ричарлисон не стигна до топката при отлична атака за Евертън, а Ливърпул отвърна с опит на Фирмино да се разпише.

Хендерсън имаше отлична възможност да се разпише в 48-ата минута, но топката мина леко встрани от вратата и резултатът остана непроменен. Домакините нацелиха гредата, след като Ричарлисон стреля, но топката не пожела да влезе в мрежата в 60-ата минута на мача.

ВАР посече Ливърпул срещу Евертън с изключително тънка засада (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Пет минути по-късно Хамес Родригес опита удар отдалеч, но Адриан спаси, но и ситуацията не беше особено опасна.

В 72-ата минута на срещата Мохамед Салах с отличен кинжален удар направи резултата 2:1 за Ливърпул, възползвайки се от недобре изчистена топка. В 77-ата минута Пикфорд спаси тима си от трето попадение след удар с глава на Матип. Евертън не се предаде и Калвърт-Люин изравни резултата в 81-ата минута като се разписа с глава след отличен пас отляво по атаката на "карамелите".

ВАР посече Ливърпул срещу Евертън с изключително тънка засада (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Ричарлисон остави съотборниците си в намален състав, след като получи червен картон в 89-ата минута на срещата за безумно влизане в краката на Тиаго Алкантара. В добавеното време Хендерсън се разписа, но попадение нямаше заради засада.

Така в крайна сметка дербито завърши без победител. След спечелената точка Евертън има 13 точки и продължава без загуба, а Ливърпул е втори с 10.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    7 3 Отговор
    хахаха, и къде я видяха тая засада , скапаняците мразят ливърпул, завистници, ако беше юнайтед нямаше да отменят гола .......
  • 2 Няма засада

    0 1 Отговор
    играчите са на една линия, дори ми се струва, че червеният е с милиметри по-назад. Единствено меродавно би било да се посочи измерването по перпендикуляр от линията на вратата до състезателите - не е невъзможно, прави се в други спортове - но някой е решил да е "принципен". Този ВАР е още една възможност за манипулиране на резултати - така "се случи" и с дузпата на България -Унгария , не че не си заслужавахме загубата, но...