Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 12:19 1 612 4

Гришо: В зала усещам предимство, особено в големите моменти на мача

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • зала

Българинът се нуждаеше от 2 часа и 21 минути, в които постигна обрат над испанеца, а според него ключово затова е бил неговият опит в играта в зала

Гришо: В зала усещам предимство, особено в големите моменти на мача - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български тенисист Григор Димитров остана доволен след трудната победа над Пабло Андухар в първия си мач на турнира в Антверпен, Белгия.

Българинът се нуждаеше от 2 часа и 21 минути, в които постигна обрат над испанеца, а според него ключово затова е бил неговият опит в играта в зала.

„Мисля, че днес останах в мача по много добър начин. Мисля, че много от това се дължеше на опита в игра на закрито. Нямаш шанса да играеш много мачове в зала и когато съм имал тази възможност, винаги съм усещал, че имам допълнително предимство, особено в големите моменти по време на мача. Мисля, че днес бе един от тези мачове“, сподели Григор.

„Всъщност играх много добре през първия сет, но го загубих. После си казах: „Окей, нека намеря друг начин". Мисля, че такива мачове рано в турнира са много важни и с тях влизаш в надпреварата. Това е нещото, с което съм най-щастлив тази вечер“, допълни още Димитров.

На четвъртфиналите в петък световинят №20 очаква победителя от мача между Милош Раонич и Камерън Нори.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    1 0 Отговор
    Ако от това си доволен,че с триста зора побеждаваш някой анонимник,ще ти е много тежко и горко по нататък.Ако искаш да се предвижиш напред трябва да спечелиш някой турнир ,например като София опън,а не да бягаш ,като дявол от тъмян....
  • 2 Феновете

    0 0 Отговор
    Браво Грегоре, важното е че си в следващия кръг и ние ще можем да те гледаме и се радваме на малкото, което остана в спорта..
    Добре, ледено обърна играта в твоя полза!
    Не всеки, го може!
    Давай напред, с теб сме !
    Не слушай хора, които не могат да играят тенис!
  • 3 трясъ

    1 0 Отговор
    Гришо: В залаТА усещам предимствоТО СИ, особено в големите моменти на мача,когато праскам топката в аут или в мрежата.
  • 4 волан

    0 0 Отговор
    Пабло Андухар е равен по сила на Пабло Кареньо Буста. Поне. Или на Джока. Иначе може да е и някой издухар.