Last news in Fakti

24 Октомври, 2020 22:34 2 531 15

Десет "моряци" обърнаха Левски за исторически успех на "Герена"

  • ''левски''-
  • черно море-
  • 1:2-
  • efbet лига

Черно море победи "сините" с 2:1

Десет "моряци" обърнаха Левски за исторически успех на "Герена" - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море записа историческа победа срещу Левски на стадион “Георги Аспарухов”. “Моряците” победиха с 2:1, като стигнаха до пълен обрат с 10 души. Това е първи успех на варненци в София за първенство от 1958 година.

Първата опасност в мача бе пред вратата на Черно море. В 9-ата минута Паулиньо тръгна да се надиграва с Мирослав Енчев, а притичалият Цветомир Панов отклони топката по много опасен начин към собствената си врата, но Иван Дюлгеров реагира своевременно и улови. В 20-ата минута Левски успя да открие резултата. След постепенна атака, Здравко Димитров центрира в наказателното поле на варненци, където Найджъл Робърта с глава свали топката към Мартин Райнов, който от няколко метра реализира за 1:0.

Десет
Снимка: ПФК Черно море

Само две минути по-късно Робърта пробва да изненада Иван Дюлгеров от малък, но встрани от вратата. В края на първата част "моряците" се опитаха да вземат инициативата, като създадоха няколко опасности в наказателното поле, но така и не успяха да завършат с точен удар. В продължението на срещата за втори жълт картон, респективно червен, бе изгонен Илиан Илиев-младши.

Десет
Снимка: ПФК Черно море

В 50-ата минута след добра контраатака, Васил Панайотов стреля от около 20 метра, но топката премина на сантиметри от сглобката на вратата на Николай Михайлов. Веднага след това Виктор Попов открадна топката вдясно, напредна до наказателното поле, където варненци имаха числено превъзходство, но не успя да намери свой съотборник. В 55-ата Черно море изравни резултата. След поредната хубава контраатака Черно море, Исмаил Иса получи топката на десния фланг и с много прецизно подаване по земя, намери Матиас Курьор, който от няколко метра матира Николай Михайлов за 1:1.

Десет
Снимка: ПФК Черно море

В 59-ата минута Иван Дюлгеров успя да опази вратата си от втори гол. Здравко Димитров намери Найджъл Робърта, който стреля с глава, но стражът на варненци спаси. Топката се върна до нападателя на "сините", който отново отправи удар, но в тялото на Дюлгеров. В 69-ата минута Черно море стигна до пълен обрат. Ивайло Найденов сбърка при пас и подари топката на Васил Панайотов, който напред напълно сам в рамките на 50 метра, за да разстреля Николай Михайлов за 2:1.

Десет
Снимка: ПФК Черно море

Съставът на Черно море: Иван Дюлгеров, Мирослав Енчев, Даниел Димов, Виктор Попов, Цветомир Панов, Васил Панайотов, Стефан Велев, Исмаил Иса (82-Родриго Енрике), Илиан Илиев, Матиас Курьор, Родриго Вилела (72-Леандро Андраде).


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим33

    15 2 Отговор
    Ами абсолютно закономерно,след като тези футбалери,почти никой не е за Левски.Нито защита нито среда и нападение ,пълна ,,0,,.Освен това и треньорите допускат едни и същи грешки,никаква тактика...

    Коментиран от #9

  • 2 Гост

    4 7 Отговор
    Ей,КАК НЯМА НЕЩО НОРМАЛНО И ИСТИНСКО В ТАЯ ТЕРИТОРИЯ БЕ.......ПРОДАЖНИЦИ САМО...
  • 3 леWCки

    18 0 Отговор
    Муууууууууууууууууу...
  • 4 ФЪН

    18 1 Отговор
    Ама те ЧМ хем слаби, хем с човек по малко, и биха, направо смешници тия лефскиту ......
  • 5 Хасан

    8 21 Отговор
    Болно ми е, наистина ми е болно да гледам потъването на любимия ми отбор Левски. Като трето поколение левскар аз не мога да възприема липсата на държавна подкрепа за отбора на народа и се надявам Бойко Борисов да се заеме с решаването на неотложните проблеми на Левски.

    Коментиран от #8

  • 6 удар

    12 1 Отговор
    50м от Халите,топката лети....,а НикиБой си чопли носа...т.н....
  • 7 хахаха

    12 1 Отговор
    тези левскари нещо много мургавки.
  • 8 Брендолета

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хасан":

    А, да бе. Ще им осигури няколко играча на хартия, на разсрочено плащане като самолетите
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Голем смях

    13 1 Отговор
    Що бе .За Левски някакви специални с три крака и две глави ли трябва да са .Значи за Левски не стават ,ама за някой друг български отбор ще свършат работа.Ти Меси и Левандовски ли искаш.Просто свиквайте с реалностите .Левски става средняшко отборче ,което ще се бори за първата шестица,докато този смешен формат не се промени.
  • 11 Пената

    12 2 Отговор
    Време е правителството и ЦК на ГЕРБ да подобрят състоянието на любимия им отбор!!!
  • 12 Еврика

    5 0 Отговор
    Цара наистина е гол! Имаше един голям фен на подуенска слава, който казваше, че парите ме са важни. Да го поканят за тренер - той знае всичко и най-вече как се движат фигурите при играта шах.
  • 13 Вуте

    7 1 Отговор
    A Божинката какво казва? Пак не "трепка" от пейката.
  • 14 месара

    3 1 Отговор
    това някаква изненада ли трябваше да е ?!
  • 15 ЦАР

    7 1 Отговор
    След 800 дни Левски ще бъде на първо място в *Б* групата.