Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 13:12 4 955 6

Уинкс обясни за гола от 49 метра срещу Лудогорец: Просто прекалих със силата, ама ще си го взема!

  • футбол-
  • тотнъм-
  • лудогорец-
  • лига европа-
  • хари уинкс

Попадението е под №3 в класацията за голове, отбелязани от най-далечна дистанция в цялата история на Лига Европа

Уинкс обясни за гола от 49 метра срещу Лудогорец: Просто прекалих със силата, ама ще си го взема!  - 1
Снимка: Twitter

Хари Уинкс се превърна в една от звездите на мачовете от четвъртия кръг на груповата фаза в Лига Европа, след като отбеляза изключителен гол при победата на "шпорите" с 4:0 над Лудогорец.

Халфът направи 3:0 след удар от 49.10 метра, като това стана гол №3 с класацията на попаденията, отбелязани от най-далечна дистанция в цялата история на Лига Европа. Веднага започнаха дискусиите целял ли е Уинкс да изненада Пламен Илиев по този начин, или голът е плод на късмета?

Самият играч бе достатъчно честен след края на мача да признае, че вярно е второто и той просто е искал да изведе Гарет Бейл, но е пресилил опита си за дълго подаване.

"Бих искал да кажа, че съм искал да направя точно това... но трябва да бъда откровен и да призная, че не беше така. Видях, че Гарет Бейл прави този спринт и просто прекалих със силата. В крайна сметка ще взема този гол. Щастлив съм, че записах името си сред голмайсторите", заяви Уинкс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо

    8 2 Отговор
    Пацо Тигъра се видя, че не струва, това е по важното. Да го връщат на Левски
  • 2 Абе

    5 1 Отговор
    Не е много важно,какво е искал да направи!Вкара гол от 50 м! Евроидиотите явно не е само клубно понятие!
  • 3 до Мунчо

    4 0 Отговор
    Струва, струва. Дръжте си го там. И Бодуров и него.
  • 4 хаахааха

    6 0 Отговор
    Киро Гела трябва да е много горд с такъв рекорд!
  • 5 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КОИГАТО ДОЙДЕ РЕД НА ТОТНЪМ ДА ЗАГУБИ - ПОВЕЧЕ ЛИ ЩЕ ГИ БОЛИ СЛЕД ТОЗИ ФАМОЗЕН ГОЛ ... МИСЛЯ ,ЧЕ ЩЕ ГИ БОЛИ -ПОВЕЧЕ !!!!! " АБРА -КАДАБРА - ТОТНЪМ -ПОД БРАДВА " !!!!!
  • 6 В е л и к и я

    3 0 Отговор
    Тоя Кирчо и слеп да е отдавна да е видял че това вратарче ги проваля постоянно , сума ти е пари има а ги дава за играчи със съмнителни качества , .. а загубите идват кога вратарят ти е слаб , щото психиката на играчите ти напред дори и да са добри но като вратарят ти е слаб и му вкарат един два гола още в началото и те играчите губят желание за игра вече .. Наливам ти мозък в гелосаната кратуна и то безплатно щото просто ви съжалявам ...!