1 Декември, 2020 15:55 2 193 2

Олимпийска и световна шампионка в бокса подписа с ММА организация

  • клариса шийлдс-
  • бокс-
  • мма

Тя е настоящият шампион на WBA, WBC, IBF и WBO в средна категория и в миналото често говореше за трансфер в ММА и битки с Аманда Нунеш

Олимпийска и световна шампионка в бокса подписа с ММА организация - 1
Снимка: Facebook

Олимпийската и световна шампионка в бокса Клариса Шийлдс е най-новото попълнение на PFL. Тя няма да участва в турнирите на организацията, но ще прави по няколко битки на година. Очаква се 25-годишната американка да направи дебют през 2021 година, пише mma.bg.

Тя е настоящият шампион на WBA, WBC, IBF и WBO в средна категория и в миналото често говореше за трансфер в ММА и битки с Аманда Нунеш. Шийлдс е с рекорд 10-0 в бокса, но печели с нокаут само 2 от битките си. В началото на годината тя победи Хабазин, с което спечели титлите на WBO и WBC в лека средна категория.

Клариса държи рекорда за това, че спечели титли в няколко различни категории само за 10 битки в бокса. Според "The Ring" тя е най-добрата активна боксьорка в света. Тя успя да спечели златни медали от олимпийските игри в Лондон 2012 и Рио де Жанейро 2016.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТекирдаагРакъ

    2 1 Отговор
    Дайте я на Amanda Nunez, после ще я стържете с лопата от 8гона
  • 2 Дайте я

    4 0 Отговор
    Да респектира малко в България. Браво на дамата и успехи в спорта. С уважение към нея.