Last news in Fakti

1 Декември, 2020 20:47 5 557 8

Майк Тайсън: Небето ми е граница! Може би Ивендър Холифийд иска да поговори с мен

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • ивендър холифийлд

С Божията помощ, на следващият мач ще съм по-добър

Майк Тайсън: Небето ми е граница! Може би Ивендър Холифийд иска да поговори с мен - 1
Снимка: БГНЕС

Майк Тайсън няма намерение завръщането му на ринга да бъде еднократно действие и е готов за още мачове, пише boec.bg.

След равенството с Рой Джоунс младши през уикенда, “Железния Майк” се закани да се справи по-добре в следващия си двубой, като призна, че много звезди са готови да се качат на ринга срещу него.

“Следващият път ще се справя по-добре. Можех още. Всичко, което направих, мога да го направя по-добре. С Божията помощ, на следващият мач ще съм по-добър. Много се радвам, че го направих. Искам пак. Небето ми е граница. Има много страхотни легенди, които проявяват интерес да се включат”, заяви Тайсън.

Той повдигна въпроса и за евентуален нов мач срещу Ивендър Холифийлд, от когото има две загуби в средата на 90-те години на миналия век.

“Може би Ивендър иска да поговори с мен, защото всеки път, когато моите бизнес партньори говорят с неговите, нещата не се получават добре. Не знам. Ако видите това, което сътворихме, ако на тези хора наистина им пука за доброто на Ивендър, щяха да направят така, че мачът ми да е срещу него. Може да направим друг, но, с когото и да работи, прецака нещата. Всичко е възможно. Счупихме всякакви рекорди. Сритахме задници, искам да продължа от чисто хуманитарна перспектива”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Генералът

    9 16 Отговор
    Няма вече време. Няма за кога да ставаш по добър от него. А имаш 2 загуби от него. Това което те постави над останалите от твоя ранг, е агресивната и неуважителна игра спрямо опонента.

    Коментиран от #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гладен е

    9 2 Отговор
    Каквото може да осребри
  • 4 No Exit

    16 4 Отговор
    Как да поговориш с някой без уши?
  • 5 Добре,

    5 5 Отговор
    че не припадна на мача. Уцели няколко пъти Джоунс и толкова. Времето не прощава но и пари си трябват за чаветата.
  • 6 Докога

    0 18 Отговор
    Ще ни занимавате с тоя пенсионер?
  • 7 Стегни си гащите

    18 1 Отговор

    До коментар #1 от "Генералът":

    Тайсън е бил и винаги ще бъде най Големия
  • 8 стоян георгиев

    5 6 Отговор
    като лапа по десетина милиона долара за този цирк ще иска да го повтаря без съмнение.тои като млад загуби от основните си съперници за титлата и прави и тогава кви ли не циркове.говори за холифилд все едно не загуби два пъти ами би.втория път му отхапа ухото като видя че ще яде бои като гаида!пълен клоун е тоя.смени си вярата от християнин стана мюсулманин сега пак му говорило небето!за десет милки му проговори!