3 Декември, 2020 08:30 7 227 8

Появи се и българска връзка в разследването на смъртта на Диего Марадона

  • диего марадона-
  • марадона-
  • футбол-
  • пабло димитроф

Д-р Димитроф е подписал документа, с който Златното момче е освободен от лечебното заведение

Появи се и българска връзка в разследването на смъртта на Диего Марадона - 1
Снимка: БГНЕС

Появи се и българска връзка в разследването на смъртта на Диего Марадона. Още един лекар е обект на разследването за смъртта на Диего Марадона, който почина миналата сряда. Това е д-р Пабло Димитроф, който е директор на клиниката „Оливос“, където наскоро беше направена мозъчната операция на Марадона. До момента аржентинските власти разследваха действията на личния лекар на футболната легенда Леополдо Луке и психиатърката Аугустина Косачов.

Д-р Димитроф е подписал документа, с който Златното момче е освободен от лечебното заведение. Другите подписи са на Леополде Луке и на дъщерите на световния шампион от 1986 г. Джанина и Хана.

Във въпросния документ обаче е записано, че клиника „Оливос“ не освобождава Марадона, защото той е готов за изписване, а защото такова е желанието на семейството му. Лечебното заведение препоръчва лечението на футболната легенда да бъде продължено в санаториум. В подобно специализирано заведение „Суис Медикал“ Дон Диего прекара първата седмица след мозъчната операция.

От семейството заявили, че са осигурили всичко необходимо Диего Марадона да бъде под наблюдението на медицински лица. Затова сега властите проверяват дали въобще е бил упражнен контрол над последващото лечение на Златното момче или е имало неглижиране на задълженията.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 свидетел

    10 2 Отговор
    благодарение на изключително здравословния и пуритански живот на "звездата" той успя да доживее почтените 60 години, въпреки усилията на медицинския персонал около него да го умори доста по-рано !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мъдрият

    22 2 Отговор
    Абе вие виновник ли търсите?
    Явно искате някой невинен човек да го отнесе!

    Марадона си отиде заради неразумния си и невъздържан начин на живот и никой друг не му е виновен за това!
  • 4 Анарх

    11 0 Отговор
    Македонска, няма ли да се появи?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГОРКИЧКИЯ

    4 1 Отговор
    Беше пълен въздържател ,не пиеше не пушеше, не смъркаше, беше борец срещу наркотиците,верен съпруг,водеше порядъчен живот, как можа да му се случи точно на него...
  • 7 Bg връзката Димитроффф

    4 1 Отговор
    Не съм българин, Митрето от Скопие съм
  • 8 Ако така се разследваше и за всеки...

    0 0 Отговор
    Обикновен човек,тогава щеше да е дошъл рая на Земята...