Last news in Fakti

4 Декември, 2020 18:15 2 096 0

Звезда на ЛА Лейкърс след като подписа нов договор: Поздравявам ръководството за отбора, който сглобиха

  • дейвис-
  • нба-
  • лос анджелис лейкърс-
  • договор-
  • радост

"Забавих се, защото исках да обмисля възможностите си", призна Антъни Дейвис

Звезда на ЛА Лейкърс след като подписа нов договор: Поздравявам ръководството за отбора, който сглобиха - 1
Снимка: БГНЕС

Малко след като официално подписа новия си 5-годишен договор на обща стойност $190 милиона, звездата на ЛА Лейкърс Антъни Дейвис даде обширно интервю за "Spectrum SportsNet". Тежкото крило разкри, че не планира да си тръгне скоро от любимия си Лос Анджелис, като това е била основната причина да подпише дългогодишната сделка с "езерняците".

За решението - "Просто исках да обмисля възможностите си. Да спечеля титлата с Лейкърс беше страхотно. Поздравявам ръководството за отбора, който сглобиха. Наистина направихме нещо специално през миналия сезон, като се има предвид обстановката през цялата 2020-а. Не мисля, че имаше съмнения дали ще преподпиша. Просто трябваше да преценя кое е най-доброто решение за мен и семейството ми. Радвам се, че подписах. Отборът изглежда страхотно и съм изключително развълнуван за предстоящата кампания"

За Лос Анджелис - "Ел Ей е мястото, в което искам да бъда. Наистина ме радва факта, че ръководството сглоби чудесен отбор за новия сезон. Лос Анджелис е едно от любимите ми места. Досега карах единствено летните си почивки тук, а вече имам възможността да живея, както ще бъде и през следващите пет години. Не планирам да си тръгвам скоро, така че това е причината да избера максималната опция от пет години за договора си.

За новия договор на съотборника си ЛеБрон Джеймс, който ще остане в тима до 2023 г. - "Дори не знаех, че ЛеБрон ще преподпише за още две години. Въпреки че Рич Пол също е мой агент, той не ме информира за договора на Джеймс. Разбрах в деня, в който всички останали също разбраха. Все пак не бях изненадан. Той все още обича играта и е готов да продължи. Очевидно е, че вече се замислил да възможността да играе в един отбор със сина си"

За новите попълнения - "Привличането на Денис Шрьодер ме изненада най-много. Наистина не го очаквах. Четеш слуховете, чуваш разни неща, но не можеш да бъдеш напълно сигурен за каквото и да е. Но, когато видях, че сделката е готова, просто се изумих. Той е страхотен играч в двете фази и ще се приспособи към нашия стил на игра много лесно. Загубихме много играчи, без които нямаше да можем да спечелим титлата. Но добавихме такива, които могат да заемат правилната роля в отбора, така че всичко е окей"

За следващия сезон и стремежа към успех - "Използвах почивката да се възстановя, макар и тя да беше кратка. След няколко седмици започваме битката отново. Ще бъде кратък сезон, но ние сме напълно готови да се борим. Мотивиран съм да вдигна титлата отново. Когато станахме шампиони на Западната конференция ЛеБрон ми каза следното: "Изчакай, докато вдигнеш големия трофей". Любовта и желанието ти към победите нарастват с всеки сериозен успех. Искам отново да го почувствам и пак да вдигна трофея "Лари О'Брайън"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА