Last news in Fakti

17 Декември, 2020 14:28 1 900 6

От Царско село: Херо влезе в стаята на съдиите преди мача и използва груб език

  • херо-
  • влизане-
  • съдии-
  • стая-
  • език-
  • царско село-
  • берое

"Спорните ситуации, решени в определена посока, не бяха една и две", гласи още съобщението на "царете"

От Царско село: Херо влезе в стаята на съдиите преди мача и използва груб език  - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Царско село разкри за грозен инцидент, който се е разиграл непосредствено преди срещата между „царете“ и Берое от 12-ия кръг на efbet Лига. Старозагорци спечелиха с 2:0. От Царско село разкриха, че преди началото на мача старши треньорът на Берое Димитър Димитров е нахлул в съдийската стая и е използвал груб език срещу реферите на двубоя, още преди той да е започнал.

Ето какво написаха „царете“ в официалния си сайт:

„Ръководството на СФК Царско село би искало да заостри вниманието на футболната общественост към грозен инцидент, който се случи преди началото на футболната среща срещу Берое Стара Загора, играна на 16 декември на стадион „Арена Царско село“.

Малко след пристигането на отбора на Берое старши треньорът на тима Димитър Димитров си позволи да влезе в съдийската стая, където вече се бяха настанили четиримата рефери на срещата. Той използва груб език и обвинения срещу тях още преди двубоят да е започнал. Наложи се съдийският наблюдател на срещата Йордан Иванов да укроти страстите на треньора.

Дали тези действия на Димитър Димитров повлияха на решенията на съдиите по време на двубоя всеки сам може да си направи изводите, но спорните ситуации решени в определена посока не бяха една и две.

Ръководството на СФК Царско село остро осъжда поведението на Димитър Димитров и призовава отговорните фактори в БФС да вземат адекватни и строги решения. Надяваме се инцидентът да е описан подробно и без прикриване на истината в докладите на длъжностните лица – делегат на срещата Иво Марков, съдийски наблюдател Йордан Иванов и четиримата рефери, които бяха назначение за двубоя.

Вярваме, че това решение на Дисциплинарната комисия към БФС, ще послужи за превенция към бъдещи подобни инциденти, които пряко или косвено оказват влияние върху решенията на съдиите. Ако бъдат приложени строги наказания това може да послужи за пример на треньори, президенти или други представители на клубовете, които опитват подобни действия преди, по време и след края на футболните мачове в България“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има ли охрана?

    5 4 Отговор
    Защо домакините са го допуснали там? То в нашия футбол /спорт/ има ли нещо свястно? Сега апелирам да накажат домакините, а "героя" Херо - да му отнемат лиценза поне за година - за да служи за пример на следващите новатори. Към "наградата" на Херо да добавят и финансов "стимул" - да му държи влага - поне половин годишна заплата!

    Коментиран от #2

  • 2 бумеранг

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Има ли охрана?":

    А на съдиите, които се гаврят с труда на футболисти и треньори, срещу съответното заплащане да определят предварително резултата. Херо има мъжкото достойнство да се изправи срещу съдийската мафия и за това ще го съсипят. Така е в България на мутрите.

    Коментиран от #4, #5

  • 3 3,14К

    3 3 Отговор
    Когато беше треньор на Нефтохимик, неговият шеф Порточанов влизаше с пистолет в съдийската стая. Сега, като стане президент на БФС, Херо спокойно може и да ги бие.
  • 4 факт

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "бумеранг":

    Браво за обективния коментар. Просто няма какво да се добави. В едноличното управление на феодална България се изпълнява волята на феодала и слугите му, а раята да мълчи и не се съпротивлява.
  • 5 По-спокойно

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "бумеранг":

    Футбол у нас няма! Това са клубове за пране на мръсни пари. Това следва да се прекрати! А и нивото на "професионалистите" е махленско! И всяка година отива по-надолу! Защото за ритнитопковците заплатата е най-важна.
  • 6 ХА ХА ХА

    1 1 Отговор
    Този мач обърка тотото на Селото , затова реват и обвиняват кого ли не , само не и себе си бездарниците .