Last news in Fakti

18 Декември, 2020 11:30 1 516 1

С два мача лишаване от домакинство и 5 000 лева ще бъде наказан Берое заради Херо

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • берое-
  • бфс-
  • царско село

Наставникът на старозагорци си позволи да влезе в съдийската стая преди гостуването на Царско село и за поведението му алармираха от СК на БФС

 С два мача лишаване от домакинство и 5 000 лева ще бъде наказан Берое заради Херо - 1
Снимка: beroe

С два мача лишаване от домакинство и глоба от 5 000 лева ще бъде наказан Берое заради треньора си Димитър Димитров-Херо, съобщава Gong.bg. Наставникът на старозагорци си позволи да влезе в съдийската стая преди гостуването на Царско село и за поведението му алармираха от СК на БФС.

Наказанието е по член 37, ал. 1, т. 3а от Дисциплинарния правилник на БФС, който гласи:

За допуснати нарушения или неспазване на изискванията за ред и сигурност на, и извън стадиона, преди, по време и след срещата, на футболните клубове-участници в нея, се налагат следните наказания:

3.а/ При влизане в съдийската стая без разрешение на делегата и/или съдията и/или заплаха или опит за малтретиране - лишаване от домакинство за 2 срещи 5 000 лева глоба

Възможно е да бъде наложено и допълнително персонално наказание на Димитър Димитров-Херо в зависимост от написаното в докладите на длъжностните лица - съдии, съдийски наблюдател и делегат на мача.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 варна морето

    5 8 Отговор
    малко им е, съществуват на гърба на цяла българия, заради тях плащаме по високи цени на Тока !!!