Last news in Fakti

19 Декември, 2020 17:27 1 778 1

Джокович: Тренирам, за да мога да се плъзгам като "Спайдър-Мен"

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спайдърмен

Ще бъде интересно да видим как ще изглежда Джокович в първите седем седмици на новия сезон

Джокович: Тренирам, за да мога да се плъзгам като "Спайдър-Мен" - 1
Снимка: БГНЕС

Световният №1 Новак Джокович публикува в Instagram снимка от залата за фитнес. Осемкратният шампион на Australian Open се подготвя усилено за предстоящия сезон в мъжкия професионален тенис. "Тренирам, за да мога да се плъзгам като "Спайдър-Мен", написа 33-годишният сърбин в социалната медия.

Ще бъде интересно да видим как ще изглежда Джокович в първите седем седмици на новия сезон. Миналата година, преди избухването на пандемията от коронавирус, сърбинът бе в убийствена форма, като започна сезона с 18 победи и 0 загуби, завоювайки в този период общо 3 титли. Едната от тях бе на Australian Open, друга бе в отборната надпревара ATP Cup, а освен това Ноле триумфира и в Дубай.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АМАН

    1 0 Отговор
    от Спаидер Ман,и трениращи интензивно плъзгане във згорията за предстоящия сезон в мъжкияТ професионален тенис.ФАКТИ- "МЪЖКИЯТ"😂